Метален ключодържател I love you

Код kls_k-113
5.00
796

Метален ключодържател  "I love you"
Размер на ключодържателя: 6х3,2см.
Размер на полето за гравиране: 1,6х2,4см.
Добавете желанот от вас име в полето "Желано име".
*Ключодържателят се изпраща към вас в транспортна крафт кутийка

4 поръчки за последните 9 часа
Желано име
Безплатно
Цена:
20 90 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
7 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти
Допълнителна информация

Метален ключодържател с три висящи елемента, който свъзани заедно, образуват надпис. Гравирането е само в последния елемент / правоъгълната плочка/. Възможно е и промяна или замяна на записаното от нас посление. Ако желаете такава, то текстът не трябва да бъде много дълъг, защото полето е с размер 1,6 х 2,4 см. 

Какво представлява Метален ключодържател I love you ?

Този ключодържател е изключително красив и нежен в дизайн, направен с любов и внимание към детайлите. Той представлява чудесен начин да изразите своите чувства към вашата половинка и да й покажете колко много я обичате. Една от най-изразителните черти на този ключодържател е мило посланието, което носи със себе си.

На халкичката на ключодържателя са поставени три елемента, които се нареждат един до друг и образуват надпис "I love you" (Обичам те). Тази семпла, но чувствена гравюра предава обичта и привързаността в най-искрената и нежна форма.

Един от особените аспекти на този ключодържател е възможността за персонализация. Вие имате възможността да изберете името или текста, който искате да бъде гравиран на ключодържателя. Това го прави подходящ подарък както за мъж, така и подарък за жена, и може да бъде предоставен като подарък за рожден ден, подарък за имен ден или просто без никакъв повод.

Гравирането на текста се извършва с отнемане на горния слой на продукта, което му придава изискан и индивидуален вид. Това прави на ключодържателя още по-специален и персонален.

Този ключодържател е страхотен начин да изразите своите чувства и да направите специален подарък на вашата половинка, който ще бъде носен с гордост и с любов.

За кого е подходящ Метален ключодържател - Никога не се отказвай ?

Този ключодържател е подходящ за подарък за всеки, който иска да изрази своите чувства към любимия си човек. Той е идеален за подарък на партньора ви, независимо дали сте мъж или жена. С неговата красива гравюра и възможността за персонализация, този ключодържател е подходящ за различни поводи - рожден ден, годеж, годишнина или просто като жест на обич и привързаност. С него можете да изразите своите чувства със стил и елегантност, правейки го перфектен подарък за специалния човек във вашия живот.

Защо да поръчате от нас ?

Ние изработваме всяка ваша изненада с много любов и внимание, защото знаем колко важно е да показваме на важните хора, че са специални. Стремим се да предлагаме възможно най-високия клас продукти за вашия подарък, за да може освен да бъде красив и ефектен, да се запази възможно най-дълго време и да връща спомена за красивия момент, който сте създали. 

Цена:
20 90 лв