Метален овален ключодържател със снимка

Код kls_116432-1
5.00
796

Ключодържател с ваша снимка с овална форма
Фотореалистичен сублимационен печат.
За да направите поръчка, добавете желаната от вас снимка в полето "Файл за печат"
Размер на плочката: 3,2х4,2см.
Размер на ключодържателя + халката за закачане: 3,2х8,6см.
*Ключодържателят се изпраща към вас в транспортна крафт кутийка

1 поръчка за последните 19 часа
Снимка
Гравиране
Текст за гравиране
Цена:
21 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
17 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти
Допълнителна информация

Този универсален метален ключодържател със снимка под формата на овал, се изработва с ваша снимка. Снимката се отпечатва на лицето на ключодържателя, като препоръчваме да бъде в малко по-далечен план, с фон от всички страни на лицата. Това е необходимо, защото при изрязване до формата на капка се отнема от всички страни на снимката. Поради тази причина снимки, тип "селфи" не са особено подходящи. Ако снимката е тип "селфи", извън заснените лица трябва да има фон.
Тъй като ключодържателят е метален и задната част е гладка, е възможно гравиране на текст на гърба. Ако желаете да се гравира послание, може да изберете опцията "Искам да се гравира".

Какво представлява Метален овален ключодържател със снимка ?

Този метален овален ключодържател е не само стилен аксесоар, но и персонален подарък, който може да изненада и зарадва вашия любим човек. Той е уникален, защото може да бъде персонализиран с желана от вас снимка и дори да бъде гравиран на гърба си.

Снимката, която искате да видите на ключодържателя, се изработва чрез Фотореалистичен сублимационен печат. Тази специална техника за печат ви гарантира наситени и ярки цветове, които ще направят вашия ключодържател още по-привлекателен.

Технологията на сублимационния печат е подходяща само за артикули като този, които са специално предназначени за нея. Важно е да се подчертае, че този ключодържател се превръща в уникален и персонален подарък благодарение на тази техника.

Този ключодържател може да бъде идеален подарък за мъж, подарък за жена, подарък за съпруг, подарък за любим или любима. Можете да го подарите по случай рожден ден, подарък за имен ден, подарък за Свети Валентин или подарък за годишнина. С него можете да изразите вашата нежност и обич, като създадете уникален спомен за специалния момент във вашия живот.

Този ключодържател предоставя възможността да съчетаете практичност и емоция в един страхотен подарък, който ще бъде ценен за дълго време.

За кого е подходящ Метален овален ключодържател със снимка ?

Този персонализиран метален овален ключодържател е подходящ за подарък за всеки, който цени уникалност и специални моменти. Той е идеален за обичаните хора в живота ви - за съпруга, съпругата, приятел, родител или близък приятел. Този подарък може да бъде персонализиран със снимка, която е значима и специална за вас и получателя. Независимо дали става въпрос за рожден ден, имен ден, Свети Валентин, годишнина или друг повод, този ключодържател представлява чудесен начин да изразите своите чувства и да подарите уникален спомен, който ще бъде ценен и обичан от получателя.

Защо да поръчате от нас ?

Ние изработваме всяка ваша изненада с много любов и внимание, защото знаем колко важно е да показваме на важните хора, че са специални. Стремим се да предлагаме възможно най-високия клас продукти за вашия подарък, за да може освен да бъде красив и ефектен, да се запази възможно най-дълго време и да връща спомена за красивия момент, който сте създали. 

Цена:
21 00 лв