Продълговат ключодържател със снимка

Код kls_116425
5.00
796

Ключодържател с ваша снимка с правоъгълна форма.
Фотореалистичен сублимационен печат.
За да направите поръчка, добавете желаната от вас снимка в полето "Файл за печат"
Размер на плочката: 2.5х4см.
*Ключодържателят се изпраща към вас в транспортна крафт кутийка

4 поръчки за последните 2 часа
Снимка
Гравиране
Текст за гравиране
Цена:
21 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
9 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти
Допълнителна информация

Уникален метален ключодържател със снимка под формата на продълговат правоъгълник. Снимката се отпечатва на лицето на ключодържателя. Може да се позиционира хоризонтална или вертикална снимка.
Материалът, от който е изработен ключодържателя, позволява гравиране на текст на гърба. Ако желаете да се гравира послание на гърба на ключодържателя, може да изберете опцията "Искам да се гравира". 

Какво представлява Продълговат ключодържател със снимка ?

Ключодържателят, който можете да намерите на уебсайта art-gift.net , е красив аксесоар, който може да стане страхотен подарък за вашите любими хора. Този продълговат ключодържател е изработен с изключителна внимателност и е предназначен да направи специални моменти още по-специални.

Най-забележителният елемент на този ключодържател е възможността за гравиране на гърба му със специално избран от вас текст. Това ви позволява да персонализирате ключодържателя и да го направите уникален. Можете да изберете важни думи, дати, имена или други послания, които имат специално значение за вас и за получателя на подаръка.

Снимката, която е към този ключодържател, е създадена с помощта на Фотореалистичен сублимационен печат. Тази техника за печат е специален процес, при който вашата снимка се трансферира на избрания артикул. Това позволява на снимката да запази своите наситени цветове и детайли, като същевременно придава на ключодържателя елегантен и персонален вид.

Сублимационният печат се отличава с богати и наситени цветове, които правят ключодържателя още по-привлекателен. Такъв ключодържател може да бъде подарък за всеки, било то подарък за мъж, подарък за жена, подарък за майка, подарък за баща, подарък за дядо, подарък за баба, подарък за любим човек или приятел. Той е подходящ за различни поводи като подарък за рожден ден, подарък за имен ден, подарък за Свети Валентин, подарък за Коледа или просто като специален жест без конкретен повод.

Не пропускайте възможността да направите вашия подарък незабравим с този стилен и персонализиран ключодържател, който ще бъде със сигурност оценен и обичан от всеки, който го получи.

За кого е подходящ Продълговат ключодържател със снимка ?

Този стилен ключодържател със снимка и възможност за гравиране на текст е подходящ за подарък на всеки, който ви е близък и на когото искате да направите специален жест. Той е персонализиран и уникален, което го прави подходящ за мъже и жени от всякакви възрасти. Можете да го подарите на майка, баща, дядо, баба, любимия човек, приятел или колега. Без значение дали става въпрос за рожден ден, имен ден, Свети Валентин, Коледа или просто като израз на вашата обич и признателност, този ключодържател ще зарадва всеки, който го получи.

Защо да поръчате от нас ?

Ние изработваме всяка ваша изненада с много любов и внимание, защото знаем колко важно е да показваме на важните хора, че са специални. Стремим се да предлагаме възможно най-високия клас продукти за вашия подарък, за да може освен да бъде красив и ефектен, да се запази възможно най-дълго време и да връща спомена за красивия момент, който сте създали. 

Цена:
21 00 лв