MDF ключодържател - Мама

Продуктов код kls_n11
5.00
794

Ключодържател със снимка
Ключодържателят е изработен от MDF, с директен УВ печат.
Размерът на ключодържателя е 6 х 3 см. Размерът на частта за ключовете /халкичката/ е отделен елемент.

*Ключодържателят се изпраща към вас в транспортна крафт кутийка.

3 поръчки за последните 5 часа
Добави снимка тук
Цена:
25 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
2 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Таня Илиева

Огромно благодаря на хората, които ни обърнаха внимание и ни направиха перфектните календари и към тях получихме и страхотни подаръци. Радвам се че попаднах на вашия сайт!

Te Di

Благодаря за пореден път за креативните подаръци, за бързото, коректно и професионално отношение! Препоръчвам с две ръце!

Radoslava Arsenova - Yordanova

Препоръчвам! Изключително качествена изработка, бърза доставка, коректно отношение,запомнящи се подаръци!

Йълдъз

Получих си календарите много благодаря за бързото изработване на календарите страхотни са много ми харесаха

Лилия Иванова

positive review Прекрасно отношение, страхотно качество. На живо дори още по красива изработка♥️☺️ -

Диляна Манева

Бързи и много коректни- препоръчвам

Vessela Serafimova

Чудесен резултат на учудващо добра цена. Специално поздравления и за комуникационните умения на Пламена Чиликова, която тушира първоначално нетолкова отзивчивото обслужване. Благодаря Ви, усмихнахте много мен и цялата рода :))

Marina Racheva

Добро изпълнение и бърза доставка!

Ивета Дочева

Лесна поръчка, бърза доставка, доволна съм от качеството.

Hristo Hristev

Благодаря за календарите и подаръците! Страхотни са.
Допълнителна информация

Един интересен и оригинален подарък. Красив ключодържател от MDF материал, с трогващо послание за мама. Материалът, от който е изработен ключодържателя, го прави освен красив и изключително удобен аксесоар.
За да направим подаръка максимално издръжлив, използваме специална най-нова технология, а именно - директен UV  печат, който се отличава с ярки и издръжливи във времето цветове. Това дава и гаранция на напечатотното изображение - 100 години, с което правите вашия подарък на практика вечен.

Какво представлява MDF ключодържател - Мама ?

Ключодържателят от МДФ е очарователен и персонализиран аксесоар. Той е изработен във формата надпис MOM, като същевременно функционира като рамка за снимка. В центъра на ключодържателя е поставена кръгла снимка, обрамчена с декоративни елементи във вид на цветя и листа в топли цветове като оранжево, жълто и зелено, които добавят жизненост и чар. Материалът МДФ е избран заради своята здравина и дълготрайност, което гарантира, че ключодържателят ще издържи на ежедневната употреба.

Този ключодържател е идеален подарък за Осми март, като предлага не само практическа стойност, но и лично докосване благодарение на добавената снимка. Той може да се подарява на майки, сестри, приятелки или всяка специална жена в живота ви, като начин да отбележите тяхната значимост и да поднесете нещо, което едновременно е лично и полезно.

За кого е подходящ MDF ключодържател - Сбъдната мечта ?

Този ключодържател е особено подходящ подарък за Осми март, защото символизира женствеността и е подходящ начин да отдадете почит на важните жени в живота си.

Защо да поръчате от нас ?

Ние изработваме всяка ваша изненада с много любов и внимание, защото знаем колко важно е да показваме на важните хора, че са специални. Стремим се да предлагаме възможно най-високия клас продукти за вашия подарък, за да може освен да бъде красив и ефектен, да се запази възможно най-дълго време и да връща спомена за красивия момент, който сте създали. 

Цена:
25 00 лв