MDF ключодържател - Сбъдната мечта

Продуктов код kls-MS-003
5.00
794

Ключодържател с послание в правоъгълна форма.
Ключодържателят е изработен от MDF, с директен УВ печат.
Размерът на ключодържателя е 6.5х3,5см. - това е размер на плочката. Размерът на частта за ключовете /халкичката/ е отделен елемент.

*Ключодържателят се изпраща към вас в транспортна крафт кутийка.

4 поръчки за последните 23 часа
Цена:
22 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
12 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Жени Димитрова

Изключително доволна съм! Бързи и коректни! Благодаря Ви !!!

Мехрибан Бирай

Надминахте очакванията ми.Благодаря от сърце за перфектна изработка на календарите и на всички подаръци. Страхотни сте.Много успехи на целия екип.

Diqna Vladikova

Календарите са страхотни.

Ioana Vurbanova

Много съм доволна! Поръчката ми беше приета и изпратена изключително бързо и качествено! Благодарим!

Владимира Желева

Благодаря за бързата изработка и качествените календари и подаръци.За поредна година поръчвам и ще продължавам за напред.Весели празници!

Адриана Стайкова

Страхотни календари и прекрасни подаръци. Благодаря Ви.

Йоана Драганова

Силно препоръчвам, бързи и коректни ❤️

Динко Иванов

Уникални календари, календарчета и ключодържатели. Бърза и коректна доставка.

Полина Христова

Поръчвам за втора година от календарите. Доволна съм от качеството. Бърза изработка и удобна доставка. Подаръците, които получихме също са много хубави. Благодаря!

Виктория Емилова Субева

Благодаря много съм доволна!!!!
Допълнителна информация

Един интересен и оригинален подарък. Красив ключодържател от MDF материал, с трогващо послание за любим човек. Материалът, от който е изработен ключодържателя, го прави освен красив и изключително удобен аксесоар.
За да направим подаръка максимално издръжлив, използваме специална най-нова технология, а именно - директен UV  печат, който се отличава с ярки и издръжливи във времето цветове. Това дава и гаранция на напечатотното изображение - 100 години, с което правите вашия подарък на практика вечен.

Какво представлява MDF ключодържател - Сбъдната мечта ?

Този ключодържател от MDF е не само функционален аксесоар за съхранение на ключове, но и нежен символ на вашата обич и внимание към вашата половинка. Той представлява изискан начин да споделите своите чувства и да направите специален подарък за вашата любима или любим.

Дизайнът на този ключодържател е прост, но изключително елегантен. Неговата форма наподобява събдната мечта - символ на вечната и непрекъснато желание да бъдем близо до този, когото обичаме. Независимо дали е подарък за мъж или подарък за жена, този ключодържател е подходящ за всякакъв повод - подарък за рожден ден, подарък за имен ден, подарък за Свети Валентин или дори без никакъв повод, само за да изразите своите чувства.

Изработен от MDF (среднодървесни влакна), този ключодържател е изключително издръжлив и устойчив. MDF е луксозен материал, произведен чрез сухо пресоване на дребни дървесни частици. Този процес го прави по-здрав и по-плътен, което позволява на ключодържателя да запази своята красота и качество през годините.

Но най-важното е посланието, което можете да прикачите към този ключодържател. Напишете нежни и изразителни думи, които ще пренесат вашите чувства към вашия специален човек. Този ключодържател става наистина уникален, когато го направите персонален с вашите собствени думи.

Така чрез този красив ключодържател, вие ще изненадате и зарадвате вашата половинка по специален и незабравим начин. Той е знак на вашата обич и грижа и ще бъде напомняне за връзката ви всеки път, когато се използва.

 

За кого е подходящ MDF ключодържател - Сбъдната мечта ?

Този красив ключодържател от MDF със събдната мечта е подходящ за всички, които желаят да изразят своите чувства и обич. Той е идеален подарък за мъже и жени, независимо от повода - рожден ден, имен ден, Свети Валентин или просто като жест на любов и внимание без конкретен повод. Този ключодържател става персонален и специален, когато добавите ваше лично послание, което ще напомня за връзката ви. Той е подходящ за всички влюбени, искрено желаещи да споделят своите чувства и да направят изненада на своята половинка.
текст: 
" Да те обичам е привилегия!
Да те познавам е благословия,
но да те имам в живота си 
е сбъдната мечта!"

Защо да поръчате от нас ?

Ние изработваме всяка ваша изненада с много любов и внимание, защото знаем колко важно е да показваме на важните хора, че са специални. Стремим се да предлагаме възможно най-високия клас продукти за вашия подарък, за да може освен да бъде красив и ефектен, да се запази възможно най-дълго време и да връща спомена за красивия момент, който сте създали. 

Цена:
22 00 лв