Дървен Комплект - Морски шах и пъзел България

Продуктов код wood_pz671-669
5.00
794

Дървен пъзел  – карта на България с размери 21х15 см
Дървен Морски шах с ваше име. Размери – 13х14,5 см.

2 поръчки за последните 16 часа
Желано име
Безплатно
Цена:
48 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
14 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Даниела Желева

Календарите,които изработвате са прекрасни,подаръчетата още повече! Снимките на всички продукти са ясни и с красиви цветове ! Със сигурност ще поръчваме и занапред !

Elena Derebeeva

Отлично качество и изработка, много отзивчиви и любезни. Страхотни подаръчета към поръчката. Бърза изработка.

Таня Николова

страхотни и много коректни препоръчвам

Борислава Маркова

Много благодаря за бързото изработване на календарите и тази година, както и за подаръците към тях. Отново са страхотни и качествени. Бъдете все така добри в работата и коректни към нас клиентите и ни радвайте още повече с всяка изминала година!

Simona Kazakova-Gazenova

Страхотни сте Благодаря Ви много, за пореден път поръчвам от Вас и отново съм много доволна от изработката.

Elizabeth Spasova

Благодаря за приятните спомени, които изработвате. Доверявам ви се не за първи, а за пореден път и ще ви се доверя отново! Очарована съм от вниманието, изпипването на детайлите, коректното отношение и бързината.

Люси Слав

Невероятни професионалисти. Бързина, качество, професионализъм. Адмирации! Невероятен екип, заслужаващ доверие, уважение и благодарност. Спечелихте ме и ще се възползвам от услугите ви и за напред!

Гергана Коева

Качествени и оригинални дрешки. Много сме доволни

Titka Stankina

Днес получих календарите , много са хубави ,със сигорност ще повторим:)

Михаела Божанкова

Страхотни календари! Бърза изработка, перфектно качество, добра цена. Много съм доволна и бях приятно изненадана колко бързо се случи всичко. Благодаря! :-) �
Допълнителна информация

Какво представлява Дървен пъзел - карта на България?

Дървеният пъзел с карта на България представлява не само забавление, но и образователен инструмент, който стимулира децата да развиват търпение, концентрация и логическо мислене. Този красиво изработен пъзел е създаден от екологично чист дървен материал и използва безвредни мастила за своите детайлни принти.

Картата на България, представена чрез пъзела, не само учи децата за географията и областите в страната, но и им предоставя възможност да откриват характерните черти на различните региони. Те могат да научат за исторически събития, географски особености и културни богатства на различните части на България, докато сглобяват пъзела.

Гравираният Морски шах, изработен с внимание към детайлите и персонализиран с желаното име, предоставя забавление и възможност за развитие на логическо мислене и стратегически умения. Дървените фигури са ярки и ясни, с напечатани с безвредни мастила символи.

Тези образователни играчки са идеален начин за децата да се забавляват, като същевременно развиват важни умения и научават нови неща за своята страна и света около тях.

От какъв материал е изработен Дървен Комплект - Морски шах и пъзел България? 

На картата са отпечатани и лазерно изрязани всички областни градове в България /с различни цветове/. Морски шах с наш дизайн на играта, а отделните детайли прецизно лазерно изрязани. Изработва се от висококачествен дървен материал, което позволява на напечатаното изображение да придобие много естествен и натурален вид. За да направим подаръка максимално издръжлив, използваме специална най-нова технология, а именно - директен UV  печат, който се отличава с ярки и издръжливи във времето цветове. Това дава и гаранция на напечатотното изображение - 100 години, с което правите вашия подарък на практика вечен.

Какъв е размерът на Дървен Комплект - Морски шах и пъзел България?

Дървен пъзел – карта на България с размери 21х15 см
Дървен Морски шах с ваше име. Размери – 13х14,5 см.

За кого и за какъв повод е подходящ Дървен Комплект - Морски шах и пъзел България?

Изключително подходящ подарък за Рожден ден, Имен ден, Първи Юни или друг специален повод за Вашите деца. Подходящ подарък за син, дъщеря или за класа на Вашето дете.
 

За кого и за какъв повод е подходящ Дървен пъзел - карта на България?

Изключително подходящ подарък за Рожден ден, Имен ден, Първи Юни или друг специален повод за Вашите деца. Подходящ подарък за син, дъщеря или за класа на Вашето дете.
Цена:
48 00 лв