Дървен логически пъзел с ваше име

Продуктов код tangram_01
5.00
794

Дървен логически пъзел с ваше име – Танграм

Размер: 16 х 18 см.

5 поръчки за последните 6 часа
Желано име
Безплатно
Отстъпка: - 15.00%
23 00 лв
19 55 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
15 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Поля Пейнова

Благодарим за подаръка! Страхотно качество,отношение и бързина! Препоръчвам с две ръце!

Мими Любен Петрови

Приятели, препоръчвам ви да ползвате Персонални подаръци Art-Gift! Много съм доволна. Това което поръчате това получавате, коректни и учтиви.

Гинка Русева

Бърза изработка и доставка.

Хюлия Мюмюнова

Страхотни календари и подаръци.Благодарим ви

Veneta Todorova

Както винаги професионализъм. Календарите са чудесни. Благодаря за подаръците❤

Elena Stefanova-Peneva

перфектна изработка на календари и подаръците към тях, толкова бърза доставка страшно много съм доволна уникални сте

Вилиана Емил

Календарите които поръчах са уникални

Росица Динева

Продуктите, които предлагате са страхотни! Препоръчвам с две ръце!!

Поли Вълчева

Страхотни сте! Толкова бързо / няма и за 1час/ и толкова прецизно, и добре не бяха ни изпълнявали поръчка, изключително сме доволни от календарите. Благодарим за коректното отношение и за подаръците. Успех!

Ivangelina Angelova

Изключително много сме доволни! Бърза изработка, перфектно качество, повече от добра цена! С удоволствие и огромно доверие ще се възползваме отново от услугите ви! БЛАГОДАРИМ!
Допълнителна информация

Какво представлява дървеният пъзел с ваше име - Танграм?

Дървеният логически пъзел Танграм с моето име представлява един ефектен и интригуващ начин за забавление и развитие на мозъчните способности както за малки, така и за големи. Този пъзел е изключително увлекателен и може да бъде перфектният подарък за всеки, който обича логическите игри.

Танграмът е създаден, за да подпомогне развитието на съобразителността, конструктивното мислене, пространствената интуиция и логическата мисъл. Състои се от седем различни дървени форми - четири триъгълника, квадрат, паралелепипед и ромб. Предизвикателството е да се аранжират тези форми, за да се създадат разнообразни фигури и образи.

Този пъзел не само предоставя забавление, но и насърчава умственото развитие, подобрявайки пространственната представа и творческото мислене. Можете да се насладите на играта самостоятелно или в компанията на приятели и семейство.

Танграмът с моето име е перфектен подарък за всяко дете или любител на логическите игри. С него ще развивате умения и ще създавате красиви и интересни фигури, които ще ви предоставят часове на забавление и предизвикателство. Нека този дървен пъзел стане част от вашата колекция и източник на радост и научен опит.

Размер - 16х18 см

За кого е подходящ този логически пъзел?

Този дървен логически пъзел Танграм е подходящ за подарък за дете или за всеки, който обича предизвикателства и игри, насочени към развитие на умствените способности. Той е идеален за деца, тийнейджъри и доросли, предоставяйки им възможността да подобрят своите съобразителни и логически умения. Подарете го на роднини, приятели или колеги, които ценят интелектуалната забава и искат да развиват своята креативност и пространствена представа. Този пъзел е чудесен начин да изразите своята нежност и подкрепа към тях, като ги насърчите да се забавляват и растат умствено.
Отстъпка: - 15.00%
23 00 лв
19 55 лв