Дървен пъзел - карта на България

Продуктов код wood_pz671
5.00
794

Дървен пъзел  – карта на България с размери 21х15 см

5 поръчки за последните 1 часа
Отстъпка: - 15.00%
30 00 лв
25 50 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
15 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Искрена Петрова

Бързи и коректни. Препоръчвам!

И медова

Бързи и коректни. Препоръчвам!

Yordanka Dineva

страхотни продукти подаръчетата са супер топ качество✔

Ели Трайкова

Бързи, точни и коректни. Страхотни календари, благодаря за подаръците :) !

Христина Д. Караколева

Благодаря за прекрасните календари, коректно и перфектно отношение!

Nadq Kacarska

Много съм доволна перфектна изработка препоръчвам

Мария Георгиева

За пореден път останах изключително доволна. Първия път преди 2г.когато поръчах коледно боди+още две други бодита с надпис и ключодътжатели. И днес от детските календари. Благодаря ви за коректното отношение и бързото изпълнение на поръчките!

Събина Илиева

Прекрасни календари и всичко,благодарим!

Маргарита Журбенко

Прекрасно изпълнение.Много съм доволна.Бързи и коректни!

Ned Mim

Откакто Ви открих, всяка година си поръчвам календари от Вас! Качеството е страхотно, без конкуренция. Гласувам с две ръце за Вас. Благодаря Ви,че Ви има! Весели празници и много подаръци под елхата! Бъдете здрави!
Допълнителна информация

Какво представлява Дървен пъзел - карта на България?

Дървеният пъзел с карта на България е не само ефектен, но и образователен начин за децата да развиват търпение, концентрация и логическо мислене. Този увлекателен процес на редене на детския пъзел не само забавлява малчуганите, но и ги учи нови неща.

Пъзелът е изработен от дървен материал, с печат от напълно безвредни мастила, гарантиращи безопасността на децата. Процесът на редене на пъзела с карта на България им позволява да се запознаят с областите на страната и характерните особености на всяка от тях. Така, докато играят, децата усвояват географско и културно знание, което ще им бъде полезно в бъдеще.

Този дървен пъзел с карта на България не само развива моториката и уменията за решаване на задачи, но и отваря вратата към по-широк свят, като научава децата за техните собствени корени и местоположението на родната им страна.

От какъв материал е изработен Дървен пъзел на България? 

На картата са отпечатани и лазерно изрязани всички областни градове в България /с различни цветове/. Изработва се от висококачествен дървен материал, което позволява на напечатаното изображение да придобие много естествен и натурален вид. За да направим подаръка максимално издръжлив, използваме специална най-нова технология, а именно - директен UV  печат, който се отличава с ярки и издръжливи във времето цветове. Това дава и гаранция на напечатотното изображение - 100 години, с което правите вашия подарък на практика вечен.

Какъв е размерът на Дървен пъзел - карта на България?

Размери:  21х15 см

За кого и за какъв повод е подходящ Дървен пъзел - карта на България?

Изключително подходящ подарък за Рожден ден, Имен ден, Първи Юни или друг специален повод за Вашите деца. Подходящ подарък за син, дъщеря или за класа на Вашето дете.
 

Защо да поръчате от нас? 

Ние изработваме всяка ваша поръчка с много любов и внимание в детайла. Знаем колко важен може да бъде един подарък и с колко много емоции може да бъде зареден. За това и ние влагаме изключително много позитивна енергия, за да може да заредим вашия подарък с нея и да го направим още по-специален.

Отстъпка: - 15.00%
30 00 лв
25 50 лв