Дървен пъзел - карта на Европа

Продуктов код wood_pz673
5.00
794

Дървен пъзел  – карта на Европа с размери 30 х 24,8 см

4 поръчки за последните 24 часа
Цена:
43 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
12 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Donny Hristova

Детския фототапет, който поръчах напълно отговаря като нюанс на цвета и изображението. Много красив. Изключително любезни ( момичето на телефона, обясни ми точно какво да поръчам и начина на монтаж), много бързи и коректни. Пожелавам им още повече доволни клиенти!

Цветелина Иванова

Благодаря за изработка на календарите и за подаръците ☺️

Marina Racheva

Добро изпълнение и бърза доставка!

Дафина Гръблева

Календарите са страхотни!

Radostina Dimitrova

Много съм доволна от календара,страхотен е.

Spasi Mitova

Здравейте!Днес получихме страхотните календари!Благодарим ви много,както и за подаръците към тях!

Мария Георгиева

Коректно отношение, бързо изпълнение и страхотни подаръци. Много благодаря! Препоръчвам :)

Таня Куванджиева

За втора година поръчвам календари от тук и съм доволна.

Marieta Nedyalkova

Изключително коректни! Благодаря за точността!

Denitsa Televa

Благодаря за прекрасните календари и чаши!!!Много бързо изпълнение на поръчката!Изработката е наистина на ниво(бях скептична понеже е от сайт),но наистина останах очарована!Ще поръчвам отново и отново...
Допълнителна информация

Какво представлява Дървен пъзел - карта на Европа?

Дървеният пъзел с карта на Европа представлява не само забавление, но и ценен образователен инструмент. Изработен от висококачествен дървен материал и украсен с безвредни мастила, този пъзел е сигурен и екологичен начин за учене и развитие на децата.

Сложността на пъзела насърчава децата да развиват търпение и умение да се съсредоточават, като търсят съответстващите части и ги поставят на правилните места. Процесът на сглобяване им помага да укрепят своето логическо мислене и пространствено въображение.

Освен че предоставя възможност за учене през игра, този пъзел представя и карта на Европа, като насърчава децата да научат географията на континента и да разпознават различните държави. Този образователен пъзел стимулира любопитството и желанието на децата да учат нови неща, като им предоставя визуална и интерактивна форма на обучение.

От какъв материал е изработен Дървен пъзел - карта на Европа? 

На картата са отпечатани и лазерно изрязани всички всички държави в Европа /с различни цветове/. Изработва се от висококачествен дървен материал, което позволява на напечатаното изображение да придобие много естествен и натурален вид. За да направим подаръка максимално издръжлив, използваме специална най-нова технология, а именно - директен UV  печат, който се отличава с ярки и издръжливи във времето цветове. Това дава и гаранция на напечатотното изображение - 100 години, с което правите вашия подарък на практика вечен.

Какъв е размерът на Дървен пъзел - карта на Европа?

Размери:  30 х 24,8 см

За кого и за какъв повод е подходящ Дървен пъзел - карта на Европа?

Изключително подходящ подарък за Рожден ден, Имен ден, Първи Юни или друг специален повод за Вашите деца. Подходящ подарък за син, дъщеря или за класа на Вашето дете.

Защо да поръчате от нас? 

Ние изработваме всяка ваша поръчка с много любов и внимание в детайла. Знаем колко важен може да бъде един подарък и с колко много емоции може да бъде зареден. За това и ние влагаме изключително много позитивна енергия, за да може да заредим вашия подарък с нея и да го направим още по-специален.

Цена:
43 00 лв