Дървен пъзел с ваше име Африка

Код wood_pz678
5.00
796

Дървен пъзел  с лазерно изрязано ваше име. Размери 40х10 см.

2 поръчки за последните 9 часа
Желано име
Безплатно
Цена:
30 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
6 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти
Допълнителна информация

Какво представлява Дървен пъзел с ваше име Африка?

Дървеният пъзел с името "Африка" е изключително качествен продукт, изработен с грижа и внимание към детайлите. Този уникален дървен пъзел представя живописна картина на континента Африка и е създаден с използване на висококачествен дървен материал. Тази материя придава на напечатаното изображение изключително естествен и натурален вид, който няма да избледне с времето.

Дървените пъзели са страхотен начин за децата да развиват няколко важни умения. Първо, те насърчават търпение и умение да се съсредоточават, тъй като децата трябва да се потрудят, за да сглобят картината правилно. Освен това, те помагат на децата да развиват своето логическо мислене, като трябва да разберат какви части се вписват една в друга.

Всички елементи на дървения пъзел са специално проектирани да бъдат удобни за хващане от малките детски ръчички, което прави този продукт подходящ за деца от най-ранната възраст. Елементите са цветни и са напечатани с безвредни мастила, осигурявайки безопасността на вашето дете.

С "Африка" дървеният пъзел с име става не само образователен, но и забавен за децата. Ярките цветове и красивият дизайн го правят интересен и занимателен за игра. Този пъзел е перфектен подарък и може да бъде персонализиран с името на вашето дете, което го прави още по-специален. Внесете радост и образование в живота на вашето дете с този невероятен дървен пъзел "Африка".

От какъв материал е изработен Дървен пъзел с ваше име Африка? 

Дървен пъзел с ваше име Африка, се изработва от висококачествен дървен материал, което позволява на напечатаното изображение да придобие много естествен и натурален вид. За да направим подаръка максимално издръжлив, използваме специална нова технология, а именно - директен UV  печат, който се отличава с ярки и издръжливи във времето цветове. Това дава и гаранция на напечатотното изображение - 100 години, с което правите вашия подарък на практика вечен.Ефектен и интересен дървен пъзел с лазерно изрязано име /посочва се от вас/. Буквите са в различни цветове - така детето ще има възможност да научава буквите и цветове,  разбира се, с помощта на мама и тати.

Какъв е размерът на Дървен пъзел с ваше име Африка?

Размери 40х10 см.

За кого и за какъв повод е подходящ Дървен пъзел с Ваше име Африка?

Изключително подходящ подарък за Рожден ден, Имен ден, Коледа, Първи Юни или друг специален повод за Вашите деца. Подходящ подарък за син, дъщеря или за детето на Ваши приятели.

Защо да поръчате от нас? 

Ние изработваме всяка ваша поръчка с много любов и внимание в детайла. Знаем колко важен може да бъде един подарък и с колко много емоции може да бъде зареден. За това и ние влагаме изключително много позитивна енергия, за да може да заредим вашия подарък с нея и да го направим още по-специален.

Цена:
30 00 лв