Дървен пъзел с ваше име Еднорог

Продуктов код wood_pz679
5.00
794

Дървен пъзел  с лазерно изрязано ваше име. Размери 40х10 см.

2 поръчки за последните 24 часа
Желано име
Безплатно
Цена:
30 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
7 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Валя Георгиева

Пак ще ползваме услугите ви. Благодарим!

Валентина В.

Уникални изработки! Бързо, красиво направено, качествено. Препоръчвам!

Атанас Иванов

Страхотна работа, отлична комуникация при оформянето на поръчката!

Пламен Стоянов

Много любезни, страшно много ми помогнаха с избора, много добро качество на страхотна цена! Ще пазарувам отново!

Валентина

В действителност е много по хубав отколкото на снимката. Бързо изпълнение, безпроблемна поръчка, абсолютно точни размери, лесно залепяне. Много съм доволна.

Ивалена Вълчева

Благодаря ви! Нещата които правите са страхотни! Благодаря! -

Jivka Naidenova

Който разбира при подаръци Art-Gift се спира.

Венета Огнянова

Благодаря Ви за хубавите календари, както и за бързата изработка

Станислава Н. Щърбакова

Много хубави календари !

Дани Рачева

Качествени,бързи и коректни! Благодаря за прекрасните календари за поредна година!
Допълнителна информация

Какво представлява Дървен пъзел с ваше име Еднорог?

Дървеният пъзел с името "Еднорог" е перфектен начин да въведете децата в света на образователната забава. Този дървен пъзел е специално проектиран с мисъл за малките деца и предоставя множество ползи за тяхното развитие.

Пъзелът е съставен от разноцветни дървени елементи, които са изработени така, че да се хващат лесно от малките детски ръчички. Те са безопасни за здравето на вашето дете, направени с внимание към детайла и отпечатани с безвредни мастила. Този пъзел е в ярки розови цветове, което го прави още по-привлекателен за децата.

Името "Еднорог" не само представлява красива и магическа обложка на пъзела, но и предоставя уникален идентификационен елемент, който го прави още по-специален за вашето дете.

Децата, като играят с този дървен пъзел, развиват търпение, умение да се съсредоточават и логическо мислене. Те трябва да разсъждават и да решават как да сложат всеки елемент на правилното място, за да завършат картината. Този процес на размисъл и решаване на задачи е ценен опит за тях и им помага в тяхното образователно развитие.

Този дървен пъзел с името "Еднорог" е не само интелигентен и образователен, но и забавен начин за вашето дете да изразява своята креативност и въображение. Той предоставя часове на радост и удовлетворение, докато детето се забавлява и се учи.

И така, детските дървени пъзели с името "Еднорог" са не само красиви и забавни, но и важен инструмент за развитие на умения и интелектуални способности на вашето дете. Предоставете им уникално образователно преживяване и забавление с този чудесен пъзел.

От какъв материал е изработен Дървен пъзел с ваше име Еднорог? 

Дървен пъзелс ваше име Еднорог, се изработва от висококачествен дървен материал, което позволява на напечатаното изображение да придобие много естествен и натурален вид. За да направим подаръка максимално издръжлив, използваме специална нова технология, а именно - директен UV  печат, който се отличава с ярки и издръжливи във времето цветове. Това дава и гаранция на напечатотното изображение - 100 години, с което правите вашия подарък на практика вечен. Ефектен и интересен дървен пъзел с лазерно изрязано име /посочва се от вас/. Буквите са в различни цветове - така детето ще има възможност да научава буквите и цветове,  разбира се, с помощта на мама и тати.

Какъв е размерът на Дървен пъзел с ваше име Еднорог?

Размери 40х10 см.

За кого и за какъв повод е подходящ Дървен пъзел с Ваше име Еднорог?

Изключително подходящ подарък за Рожден ден, Имен ден, Коледа, Първи Юни или друг специален повод за Вашите деца. Подходящ подарък за дъщеря или за детето на Ваши приятели.
 

Защо да поръчате от нас? 

Ние изработваме всяка ваша поръчка с много любов и внимание в детайла. Знаем колко важен може да бъде един подарък и с колко много емоции може да бъде зареден. За това и ние влагаме изключително много позитивна енергия, за да може да заредим вашия подарък с нея и да го направим още по-специален.

Цена:
30 00 лв