Дървен пъзел танграм с име

Код tangram_02
5.00
796

Дървен логически пъзел с ваше име – Танграм

Размер: 16 х 18 см.

1 поръчка за последните 5 часа
Желано име
Безплатно
Цена:
23 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
18 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти
Допълнителна информация

Какво представлява дървеният пъзел танграм с име?

Танграмът с име представлява идеалният подарък за деца и всички обичащи логически игри. Този дървен логически пъзел предизвиква ума и развива важни умствени умения. Съобразителността се насърчава, докато играчите трябва да мислят внимателно как да подредят седемте различни форми в конкретен образ. Конструктивното мислене се развива чрез съчетаването на парчетата, за да се създадат разнообразни фигури и образи.

Този пъзел наистина развива и пространственното мислене, като насърчава представителните способности на играчите. Те трябва да визуализират как да поставят формите, за да постигнат желания образ. Логическото мислене също се развива, тъй като играчите трябва да прилагат анализ и логика, за да решат как да реорганизират парчетата и да решат задачите пред тях.

Този Танграм не само е забавна игра, но и интересен и персонален подарък. С изразителния дизайн и висококачественото дървено изпълнение, този пъзел може да бъде неповторим подарък за децата, които обичат предизвикателствата на логическите игри, и за всеки, който цени умствената стимулация и забавлението, което Танграм предоставя.
Размер - 16х18 см

За кого е подходящ този пъзел?

Този Танграм е подходящ за подарък за деца и възрастни, които обичат логическите игри и предизвикателствата на конструктивното мислене. За децата, той представлява забавен начин да развиват умствени умения и пространствено въображение. За възрастните, този дървен пъзел е идеален начин да си починат и да се насладят на моменти на размисъл и творчество. Това е подарък за всички, които ценят образованието и забавлението в едно, като искарват качествено време с логически предизвикателства.
Цена:
23 00 лв