Дървен пъзел танграм с име

Продуктов код tangram_02
5.00
794

Дървен логически пъзел с ваше име – Танграм

Размер: 16 х 18 см.

5 поръчки за последните 18 часа
Желано име
Безплатно
Цена:
23 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
9 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Lili Gabut

Страхотни професионалисти!Надминахте очакванията ми .Всичко е точно както го поръчах.Благодаря ви от сърце за перфектната и бърза изработка както и за коректното и мило обслужване.

Yana Sokolova

Поръчахме си детски календари със снимки ! Станаха чудесни ! Към тях ни направиха 12 джобни календарчета и 2 ключодържателя подарък ! Зарадвахте ни ! Формата за поръчка е бърза и лесна ! Избора на артикули е огромен! Доволна съм ! Ще поръчаме отново !

Zlatina Uzunova

Благодаря Ви за прекрасните календари и за подаръцети към тях. Изключително лесна комуникация и добро отношение.

Татяна Минчева

Бързо и коректно обслужване! Няколко пъти поръчвам от календарите ви и смятам да продължа да го правя и за напред! Благодаря ви!

Veneta Todorova

Както винаги професионализъм. Календарите са чудесни. Благодаря за подаръците❤

Полина Иванова Станчева

За втора година поръчвам календари от вас, изключително доволна съм от качеството, страхотна комуникация с екипа ви! Прекрасни сте!

Савина Георгиева

Благодаря ви , изключително доволна съм от обслужването и от поръчката, препоръчвам.

Йордан Симеонов

Благодаря за бързата доставка , страхотни са .......

Denica Hristova

Днес ми се доставиха календарите. Много съм доволна, отлична изработка и изпълнение, препоръчвам

Teodora Licheva

Не препоръчвам да използвате услугите им...! След потвърждение на поръчката и запитване от моя страна, дали правилно съм оразмерила снимките, те потвърдих, че всичко е наред. Получих джобни календари с отрязана горна част от снимката, т.е. косата на детето. За последен път използвам услугите им.
Допълнителна информация

Какво представлява дървеният пъзел танграм с име?

Танграмът с име представлява идеалният подарък за деца и всички обичащи логически игри. Този дървен логически пъзел предизвиква ума и развива важни умствени умения. Съобразителността се насърчава, докато играчите трябва да мислят внимателно как да подредят седемте различни форми в конкретен образ. Конструктивното мислене се развива чрез съчетаването на парчетата, за да се създадат разнообразни фигури и образи.

Този пъзел наистина развива и пространственното мислене, като насърчава представителните способности на играчите. Те трябва да визуализират как да поставят формите, за да постигнат желания образ. Логическото мислене също се развива, тъй като играчите трябва да прилагат анализ и логика, за да решат как да реорганизират парчетата и да решат задачите пред тях.

Този Танграм не само е забавна игра, но и интересен и персонален подарък. С изразителния дизайн и висококачественото дървено изпълнение, този пъзел може да бъде неповторим подарък за децата, които обичат предизвикателствата на логическите игри, и за всеки, който цени умствената стимулация и забавлението, което Танграм предоставя.
Размер - 16х18 см

За кого е подходящ този пъзел?

Този Танграм е подходящ за подарък за деца и възрастни, които обичат логическите игри и предизвикателствата на конструктивното мислене. За децата, той представлява забавен начин да развиват умствени умения и пространствено въображение. За възрастните, този дървен пъзел е идеален начин да си починат и да се насладят на моменти на размисъл и творчество. Това е подарък за всички, които ценят образованието и забавлението в едно, като искарват качествено време с логически предизвикателства.
Цена:
23 00 лв