Дървен пъзел с ваше име

Продуктов код wood_pz674
5.00
794

Дървен пъзел   с лазерно изрязано ваше име. Размери 30х10 см.

2 поръчки за последните 22 часа
Желано име
Безплатно
Цена:
29 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
6 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Вики Железова

Благодаря!Много съм доволна! Бързо, лесно и качествено обслужване! Препоръчвам!

Елица Тодорова

Много коректни и много бърза доставка !

Пламена Димитрова

Прекрасен календар. Изработката е много качествена, както и използваните материали. Поръчахме и на следващия ден бяха при нас календарите и подаръците към тях. Много сме доволни цялото семейство. Препоръчваме!

Дони Стефанова

Благодаря за бързата и красива изработка!

Десислава Стоянова

Много съм доволна, изключително бърза доставка

Мария Чакандракова

Невероятно красиви с качествена изработка.

Eli Ignatova

Получих календарите, които бях поръчала, доволна съм. Ще Ви препоръчвам! Весели празници! :)

Beloslawa Yordanowa

Получих календарите страхотни са благодаря ви! Весели празници

Teodora Todorova

Страхотни и бързи.благодарим!

Diana Mladenova

Много добре е изработено всичко,поръчах си коледни чаши и пластмасови ключодържатели!Даже ще направя втора поръчка,за да има за всичките ми близки!Изключително коректни,много бързо ми изпълниха поръчката!
Допълнителна информация

Какво представлява Дървен пъзел с ваше име?

Детските дървени пъзели с многоцветно ваше име са чудесен начин за развитие и забавление за най-малките. Тези пъзели са представителни за образователните играчки, които съчетават забавление с учене.

Всички части на дървените пъзели са специално проектирани за удобство на детските ръчички. Те са леки и лесни за хващане, което помага на децата да развиват своите моторни умения. Цветните елементи са напечатани с безвредни мастила, гарантирайки безопасността на играчката.

Но не само това, дървените логически пъзели със специалното име на вашето дете са истинска находка. Ярките цветове и персонализираният дизайн правят играта още по-забавна и интересна за децата. Те могат да се научат да разпознават своето име и да учат чрез игра.

Тези дървени пъзели не само забавляват децата, но и им помагат да развиват важни умения като търпение, концентрация и логическо мислене. Те съчетават образование и развлечение в едно, като създават уникално и специално изживяване за вашето дете.

От какъв материал е изработен Дървен пъзел с ваше име? 

Дървен пъзел с ваше име се изработва от висококачествен дървен материал, което позволява на напечатаното изображение да придобие много естествен и натурален вид. За да направим подаръка максимално издръжлив, използваме специална най-нова технология, а именно - директен UV  печат, който се отличава с ярки и издръжливи във времето цветове. Това дава и гаранция на напечатотното изображение - 100 години, с което правите вашия подарък на практика вечен.Ефектен и интересен дървен пъзел с лазерно изрязано име /посочва се от вас/. Буквите са в различни цветове - така детето ще има възможност да научава буквите и цветове,  разбира се, с помощта на мама и тати.

Какъв е размерът на Дървен пъзел с ваше име?

Размери 30х10 см.

За кого и за какъв повод е подходящ Дървен пъзел с Ваше име?

Изключително подходящ подарък за Рожден ден, Имен ден, Коледа, Първи Юни или друг специален повод за Вашите деца. Подходящ подарък за син, дъщеря или за детето на Ваши приятели.

Защо да поръчате от нас? 

Ние изработваме всяка ваша поръчка с много любов и внимание в детайла. Знаем колко важен може да бъде един подарък и с колко много емоции може да бъде зареден. За това и ние влагаме изключително много позитивна енергия, за да може да заредим вашия подарък с нея и да го направим още по-специален.

Цена:
29 00 лв