Поръчаните артикули може да получите от централния ни  офис  в гр. Варна, ул. Младежка 23  или да бъдат доставени чрез куриерска фирма.

Доставка до офис на Еконт. Цената за доставка до офис на Еконт за пратки до 1 кг. е 5,20 лв /ориентировъчно/  – цената е с включена 10% отстъпка. Цената може да варира /плюс, минус няколко стотинки в зависимост от стойността на наложения платеж, теглото на пратката/.  При поръчка на чупливи артикули, те биват застраховани от куриерска фирма Еконт, като тази услуга се заплаща допълнително.

Доставка до адрес в населени места, в които има офис на  Еконт. Цената за доставка до посочен адрес от вас  за пратки до 1 кг. е около 6,50  лв /ориентировъчно/. Цената може да варира /плюс, минус няколко стотинки в зависимост от стойността на наложения платеж, теглото на пратката. При поръчка на чупливи артикули, те биват застраховани от куриерска фирма Еконт, като тази услуга се заплаща допълнително.

Доставка до адрес за населени места, в които НЯМА ОФИС НА ЕКОНТ. Цената за доставка до посочен адрес от вас  за пратки до 1 кг. е около 8,00 лв /ориентировъчно/. Цената може да варира /плюс, минус няколко стотинки в зависимост от стойността на наложения платеж, теглото на пратката/. При поръчка на чупливи артикули, те биват застраховани от куриерска фирма Еконт, като тази услуга се заплаща допълнително.

Важно!!! Уважаеми клиенти, ние не носим отговорност при забавяне на доставките от куриерските фирми! Всички артикули се изработват и изпращат в определения срок, описан в сайта ни. След изпращане на поръчките от наша страна, отговорността се прехвърля върху куриерската фирма. Молим,в случай на забавяне, да се обръщате за информация към тях. От наша страна може да изискате само номер на вашата пратка.
Контакти на куриерска фирма Еконт, може да потърсите в техния сайт, спрямо вашето населено място.

Меню
Close

Количка

Recently Viewed

Close

Great to see you here!

A password will be sent to your email address.

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our политика на поверителност.

Already got an account?

Close

Close

Категории