Видове фототапети

За да постигнете максимално ефектна визия у дома с желанието си да освежите с фототапети трябва да знаете няколко основни факти, които да не пренебрегвате. 
Фототапетите имат своята роля. Те са акцентът и фокусът на стаята. Първото нещо, което вие и всеки в дома ви ще види щом влезе в дадено помещение. Обзавеждането в стаята и интериорът като цяло е редно да са в синхрон с избора на фототапетите, за да не ги подчертава прекалено много с натрапчив ефект. 

Определено трябва да обърнете изключително внимание и време, за да изберете най-най-добрата картина, която ще сложите чрез фототапети. Отделете си, колкото време ви е нужно, за да сте сигурни, че точно така си представяте стената и точно така искате да имате вкъщи. Истинската тайна на добрите ефекти от фототапети е не точно какъв е видът им, а да успеете правилно да ги впишете в интериора си. Ефектът така е много по-засилен.

Разбиранията за фототапети всъщност са, че това представляват фотографии върху хартия и залепени на стената. Другата идея е детайлна реалистична рисунка върху стената. 
Както споменахме – когато се избират фототапети много внимателно трябва да се внедрят в цялата обстановка на помещението, за да се постигне ефектът, който търсите. Най-добрият вариант в случая е да погледнете на фототапета като на изглед, който ще виждате всек ден и така да решите какво искате да имате пред очите си ежедневно. Море, гора, водопади, градска обстановка, сезонни пейзажи, животни, растения и детски герои и забавни дизайни. 

Пространство в стаята посредством използването на фототапет

Трябва да се запитате как да използвате пространството в стаята, така че да можете да се насладите на гледката в пълния й блясък. И как да подредите всичко в стаята, така че фототапетите да се явяват съвсем естествен чар на стаята без да се натрапват.  Тук може да видите някой от нашите триизмерни тапети създаващи усещане за простор

Съобразяването на изгледа с обзавеждането също е от значение при избора на фототапети. Асоциациите, които ще се направят от дизайна на фототапета и онези от мебелите ви не бива да са в тотално противоречие. Мебели и обзавеждане от дърво не отиват на тапет, който потапя, този който го гледа в една градска обстановка. Красивата градска обстановка, разбира се има своя чар, но не съвпада с всеки вид мебели. Както и обратното – ако сте решили да имате дървени мебели и по-семпъл интериор – градската модерна обстановка е напълно подходяща. 

За още по-реалистично усещане в стаята от фототапетите е редно да се съобразите по възможност с някои неща:

Колкото по-висока е стената, толкова по-реалистична визия ще придобие с каквито и да е пейзажи с фототапети;
Ако ще се гледа в далечина стената е много удачно стаята да е с по-големи размери.

Нека погледнем фототапетите и от друг ъгъл. Вариантите за дизайн не са насочени единствено към пейзажи, има варианти и на безкрайна гама от цветове и цялото настроение, което могат да вкарат в дома ви. Можете да заложите на разнообразие именно от гамите като в случая ще е важно да бъдат повтарящи се елементи – форми, цветя, фигури. 
ArtGift не прави компромис с качеството на материалите за фототапети, така че можете да сте сигурни, че принтът е висококачествен и няма да има фактори, които да възпрепятстват правилното полагане и издръжливост.

ПОСЛЕДНИ ПУБЛИКАЦИИ

Естетика и Функционалност: Всичко за Тапетните Врати
Мартеницата: Символ на пролетта и вековни традиции в България
Печат при Поискване POD: Революция на Печатните Услуги с Art Gift
Иновативни идеи за бродирани престилки - Създайте своя стил
Луксозната химикалка Parker: Идеалният подарък за Свети Валентин
Ето че настъпи и календарната кампания 2024: Нови дизайни и промоции
Търсене на идеалния подарък за рожден ден за любимата или любимия: Ръководство за изненада с любов
Защо да изберем флийс тапети от нетъкан текстил
Идеи за подарък за Никулден от Art Gift
Как да Изберем Подходящ Детски Календар: Едносекционни vs Трисекционни Календари
Персонализирани картички за 8 март: Изразете любовта си чрез снимка и пожелание
Изкуственият интелект: Новата ера на графичния дизайн и създаването на изображения като истински художник
Време е за ремонт с новата ни игра във Фейсбук - освежи дома си и спечели!
Urban Modern - Стилът, който Променя Домовете ни
Как Мебелите Могат да Влияят Отрицателно на Фън Шуй във Вашия Дом: Насоки и Решения
Забавни Бодита: Как Бебешките Дрехи Стават Източник на Развлечение
Огледални стикери: Преобразяваме пространството със стил и елегантност
Силиконови калъфи за телефон с принт: Съчетание на защита и стил
Запечатване на моменти с персонализиран семейни календар: Подарък за баба и дядо
Идеи за подаръци за деца, които ще ги забавляват и обогатяват