Защо да изберем тапети вместо боя?      

Ако желаете да постигнете, бързи, прецизни и дълготрайно впечатляващи резултати, внедряването на тапети в интериорната концепция би бил най-правилният подход. Прилагаме няколко шеговити становища, които определено ще накарат много от Вас да преосмислят полагането на интериорен пигмент.  Макар боята да е спечелила слава на бюджетно  изпълнение с бърз резултат във времето, към днешна дата този факт е тема предизвикваща конфликтни мнения. Истината е, че за да се сдобиете с почистваща интериорна боя, която може да издържи стоически на ежедневните препятствия ще трябва да отделите не малка сума пари, сформираща семейният бюджет. 

Но нека разгледаме евентуалните възможни ситуации, които могат да бъдат в основата на едно интериорно освежаване. Стартираме с пръските от кулинарни подвизи..  Трудно е да предпазиш стената, когато в ръката ти гори тиган с цвърчащи наденички.. Още по-трудно е да помислиш за нея, когато котарака Милчо кръвожадно омотава краката ти, опитвайки да докопа апетитното блюдо с вкусотии...  Време е да поговорим за петната в коридора, туко-що измит гранитогрес с ароматизиран лавандулов концентрат, почистен шкаф за обувки, а за фон бяла стена с тъмни отпечатъци от големи ръце. Спокойно, не четеш криминална рубрика.. Повечето жени със съпрузи, работещи в сферата на автомобилно поправяне, а и не само са до болка привикнали с последиците от след работното завръщане у дома..

А какво мислите за творчеството на децата? Изобщо не познавам хора, които успяват навременно да стопират художествените прояви на своите отрочета.. Миеш си кротко чинии в кухнята, докато в детската стая цари мир и тишина, надничаш леко през притворената врата и с ужас откриваш, че невинно заспалото ангелче, което преди броени минути остави в кошарката е разгърнало целият си потенциал, обрисувайки стените в гигантски слоноподобни създания... Настъпва безмълвна тишина, това все пак ще бъде едва третото пребоядисване тази година...  Освен въпросът възможно ли е "Салвадор Дали"  да се е вселил в моето дете?  Може би възниква и хипотезата, а защо този път  вместо боя да не опитаме с тапети?
Поздравления, драги читателю! Вече говорим на един и същи език! Независимо дали ще добавиш флис тапет тип ''Pattern", с който да внесеш домашен уют в интериора на своята крепост или ще заложиш на хитов акцентен детайл с ексклузивен фототапет, повярвай ми няма да сбъркаш! Иновативните медии, позволяват успешно почистване с влажна кърпа, което ще сведе до минимум по-горе упоменатите премеждия. Поставят се лесно и безопасно без нужда от професионален монтаж. Някои по-плътни медии като  Canvas Lux, дори не изискват наличието на фина шпакловка.  Ако пък вече разполагате с такава, апликирането флис тапети ще спомогне за нейното дългосрочно съхранение.      
                                        
Освен пари, тапетите пестят и време. Не е нужно да отделите повече от два дни за да приключите с подмяната на положните изделия в жилище с малка площ. За да направите съпоставка, тук ще вметна, че само толкова би отнело за поставянето на боя "една  ръка' в същото това  помещение. Допълвам, че стандартно са необходими минимум "две ръце" с промеждутък от време за изсъхване.

 Друг бонус е, че за разлика от боята, тапетите не излъчват неприятна миризма. Броени часове след успешен монтаж може да продължите с ежедневните  дейности, без това да повлияе отрицателно на Вашето здравословно състояние.  Предполагам стана ясно, колко обширна е темата за ожесточената битка между любителите на боя и тези на тапети. А ние затвърдили своите позиции, оставяме правилният избор във Ваши ръце! :)

ПОСЛЕДНИ ПУБЛИКАЦИИ

Конкурс за Детска Рисунка „Моето Детство“ – Триумф на Таланта и Творчеството
Картини от стъкло: Иновации в изкуството и дизайна
Креативни и Образователни Подаръци за Деня на Детето
Пълен календар на именните дни в България: Традиции, празници и обичаи
Свеж старт: Как да свалим старите тапети и да подготвим стените за нов интериор
Какво представляват виниловите тапети?
Естетика и Функционалност: Всичко за Тапетните Врати
Мартеницата: Символ на пролетта и вековни традиции в България
Печат при Поискване POD: Революция на Печатните Услуги с Art Gift
Иновативни идеи за бродирани престилки - Създайте своя стил
Луксозната химикалка Parker: Идеалният подарък за Свети Валентин
Ето че настъпи и календарната кампания 2024: Нови дизайни и промоции
Търсене на идеалния подарък за рожден ден за любимата или любимия: Ръководство за изненада с любов
Защо да изберем флийс тапети от нетъкан текстил
Идеи за подарък за Никулден от Art Gift
Как да Изберем Подходящ Детски Календар: Едносекционни vs Трисекционни Календари
Персонализирани картички за 8 март: Изразете любовта си чрез снимка и пожелание
Изкуственият интелект: Новата ера на графичния дизайн и създаването на изображения като истински художник
Време е за ремонт с новата ни игра във Фейсбук - освежи дома си и спечели!
Urban Modern - Стилът, който Променя Домовете ни