Как да поръчам календари със снимка

За да направите поръчка на детски календар, е необходимо да изберете конкретен модел календар. Избирате вариант “едносекционен” /1 основен месец и два по-малки под него/ или “трисекционен” /3 месеца с еднаква големина,разположени един под друг/. След това от стрелките избирате желан брой.


След това,  натиснете бутона “Добави файл” /добавяте вашата снимка/. Снимките не трябва да са теглени от фейсбук, препращани през месинджър. Съобразявайте също,  дали полето, в което ще се отпечата вашата снимка е подходящо и съвпада със снимката, която прилагате/за колажи с визуализация на хоризонтална снимка, прилагайте хоризонтална снимка; за колажи с визуализация на вертикална снимка, прилагайте вертикална снимка/. Ако снимката е с голям размер или сте пропуснали да я добавите, може да я изпратите в отговор на потвърдителния /автоматичен/ имейл, който ще получите веднага след като финализирате поръчката си.

Натиснете бутона “Добави файл” и  изберете снимката от вашият компютър и натиснете бутона Open /Отвори/ /.При всяка операционна система и браузър този бутон е изписан по различен начин / на снимката е илюстрирано  къде се намира бутона и по какъв начин може да изберете изображение.

След като сте избрали изображение, системата автоматично го качва на сървъра. Моля имайте предвид, че е препоръчително изображенията да бъдат с висока резолюция /300dpi /.
След като изображението /снимката/ е добавено, отбележете желан брой календари /с “+” и “-” се коригира бройката/.

След като прикачите желаните снимки за печат, можете да изберете желаното количество календари. СИСТЕМАТА ИЗЧИСЛЯВА АВТОМАТИЧНО ОТСТЪПКАТА ЗА КОЛИЧЕСТВА. След като сте избрали желано количество и вид на календара – едносекционен или трисекционен,  натиснете бутона “добави в количка”.

След като сте натиснали бутона “добави в количка”,  сайтът ще ви прехвърли в друга страница, в която ще виждате добавените продукти и ще можете да впишете данни за доставка. Може да финализарате поръчката като впишете данни за доставка или се върнете назад, ако желаете да добавите още артикули.

Ако сте добавили всички продукти и сте в количка, моля напишете вашите имена, валиден имейл, телефон за връзка и отбележете начин на доставка /маркирайте правилната за вас опция/.  Ако сте избрали “офис на Еконт” в полето за адрес, вписвате името на офиса или неговия адрес.
В поле “допълнителна информация” може да впишете нещо, което е важно за вас. При обработка на вашата поръчка, ние ще се съобразим с него и ще върнем обратна връзка.

Ако имате допълнително описание към нас, можете да го напише в секция “Бележки и специални искания”. Задължително прочетете условията за обслужване и се съгласете с тях преди да натиснете бутона “Потвърди поръчката”. С натискането на бутона “Потвърди поръчката” Вашата поръчка пристига при нас. Ще получите автоматичен отговор от системата за потвърждение на поръчката /на вашия имейл/. При обработка на поръчката от наш оператор, ще получите известие на имейл или ще се свържем с вас на посочения телефон.

Изберете начин на плащане – с наложен платеж или с карта.
Съгласете се с общите условия /преди това ги прочетете/ и натиснете “ПОТВЪРЖДАВАМ ПОРЪЧКАТА”.

Вашата поръчка е успешна, ако на екрана си видите този текст:

Системата генерира номер на вашата поръчка /запишете го/. КОПИЕ от вашата поръчка сте получили на вашия имейл. Моля, проверете имейла си и поръчката си. Ако забелязвате нередност, ни пишете в отговор на автоматичния потвърдителен имейл. Ние ще върнем обратна връзка на имейла или ще се свържем с вас при първа възможност.ПОСЛЕДНИ ПУБЛИКАЦИИ

Луксозната химикалка Parker: Идеалният подарък за Свети Валентин
Ето че настъпи и календарната кампания 2024: Нови дизайни и промоции
Търсене на идеалния подарък за рожден ден за любимата или любимия: Ръководство за изненада с любов
Защо да изберем флийс тапети от нетъкан текстил
Идеи за подарък за Никулден от Art Gift
Как да Изберем Подходящ Детски Календар: Едносекционни vs Трисекционни Календари
Персонализирани картички за 8 март: Изразете любовта си чрез снимка и пожелание
Време е за ремонт с новата ни игра във Фейсбук - освежи дома си и спечели!
Изкуственият интелект: Новата ера на графичния дизайн и създаването на изображения като истински художник
Urban Modern - Стилът, който Променя Домовете ни
Как Мебелите Могат да Влияят Отрицателно на Фън Шуй във Вашия Дом: Насоки и Решения
Забавни Бодита: Как Бебешките Дрехи Стават Източник на Развлечение
Огледални стикери: Преобразяваме пространството със стил и елегантност
Силиконови калъфи за телефон с принт: Съчетание на защита и стил
Запечатване на моменти с персонализиран семейни календар: Подарък за баба и дядо
Идеи за подаръци за деца, които ще ги забавляват и обогатяват
14 романтични идеи за подаръци за Деня на Св. Валентин
Подаръци и традиции за Гергьовден: Идеи от Art Gift
Как да изберем тематиката на декорацията за бебешка стая с фототапети от Art Gift
Кръщенето - божествено тайнство и специално събитие за цялото семейство