Опции за персонализиране на фототапет

При наличието на сайт с толкова голямо изобилие от дизайнерски проекти, признавам изборът на актуално  предложение определено може да бъде провъзгласен за  трудоемко начинание!  Шансът да се влюбите в две, три, дори четири различни концепции е невъобразимо голям..  За щастие това е единствената полемика, с която си позволяваме да ангажираме вниманието на своите клиенти!  Всички останали  нужди биват грижливо посрещнати от наша страна. :)
 
Често сравняваме персоналните изделия със спасителна лодка, която може да предпази от удавяне цялата интериорна концепция. Благодарение на своята  гъвкавост, те лесно могат да бъдат напаснати в помещения с нестандартно позициониране. Така например лесно можем да превърнем неизползваемата скосена стена с комин в елегантно облепена с акцентен тапет фокусна точка, придаваща  завършен общ вид на цялото помещение.  Освен адаптивните размери, окончателният изглед  на изделието бива постигнат, с помощта на пригодените за различен тип промяна файлове, позволяващи предпечатна манипулация.  Стандартният дизайн може да претърпи множество промени - нов фон, приглушаване на цветовете, черно-бял ефект, разместване на елементи, завъртане, огледален изглед, добавяне на детайли или тяхното премахване. Всичко това зависи изцяло от вкусовите предпочитания на крайният потребител. 

В случай, че наличните модели са недостатъчни за Вашата творческа натура и имате нуждата да добавите частица  от себе си, подготвяйки собственo изделие предлагаме опцията Фототапет по Ваш дизайн! С нея може да създадете персонален файл, пригоден за печат  в конкретен размер, запазващ правото Ви на лично ползване. Ако пък характеризирате себе си като по-скоро любител в тази област, може  допълнително да увеличите графата с "избор", с помощта на спомагателните сайтове за платени изображения. С тази изчерпателна информация се надяваме, че сме успели да дадем отговор на някои въпроси, вълнуващи всеки запалил в себе си искрицата на интериорният  дизайн! Очакваме с нетърпение Вашите проекти!