Патриотични подаръци

Всеки от нас има приятел, който е настроен силно патриотично и веднага ще се сетим, че би бил най-подходящият получател на патриотичен подарък.

Ние от ArtGift ви предлагаме богата гама от избор на дизайнерски тениски – подаръци за всеки родолюбец, който е около вас.

Тези уникални патриотични подаръци сами по себе си носят истинския български дух и са подходящи, както за празниците ни, които да отбележим още по-емоционално, така и за личните поводи. Поводите, в които искаме да изненадаме близък с нещо наистина пасващо на самия него и неговите възгледи.

Именно тук намира място всяко едно предложение, което ще откриете при нас. Какво по-хубаво от това на даден празник да подсилим с подарък българския дух и да зарадваме близък човек.

Тениската – „България, завинаги в сърцето ми“ е мъжки модел, изработен от 100% памук с изключително устойчив във времето печат на формите и буквите. Кратко и достатъчно ясно, тази тениска казва всичко, което вашият мъж, приятел, брат, син би искал да каже. За него е!

Тениска „Васил Левски“ е силен и казващ много неща подарък за патриот, който определено ще му остане в гардероба като фаворит. Черен цвят и всякакви размери. Впечатляващия дизайн на тениската разполовява лицето на Васил Левски като в другата половина е емблематична вечна реплика. Моделът се предлага в мъжки и дамски вариант.

Тениски с надпис „България“ на фона на традиционни български шевици или изцяло семпъл дизайн със сърце. И в бяло, и в черно – все е перфектен подарък.

Още един уникален подарък за патриот би могла да бъде индивидуално надписана възглавничка с текст от българско-патриотично литературно произведение по избор. Оптимален вариант да ощастливите свой близък като му подарите аксесоар, с който може да декорира вкъщи.

Тениска с щампа „Върви, народе възродени!“ побира в себе си три стиха на фона на българската държава с цветовете на знамето ни. Наистина впечатляващ дизайн, който ще остави много приятно усещане в притежателя си, а вие като подаряващия ще се чувствате великолепно от създаването на приятната емоция. Предлага се в бяло и в много разнообразни размери.

Тениска с герба на България – какво по-патриотично, нали? Достатъчно изчистен модел, който говори сам по себе си. В духът на повода на близък или в синхрон с български национален празник. Тениската винаги е подходяща.

Тениска с лика на Христо Ботев – достатъчно показваща възгледите на притежателя си. Ефектен лик на бял фон, с който ще оставите приятен спомен всеки път, в който се облече.

Тениска „Свобода или смърт“ е сред най-предпочитаните ни модели именно заради силно патриотичния заряд, който носи. Предпочитана за всякакви поводи поради силно впечатляващия дизайн и посланието, което носи. Патриотичен подарък, който ще отличи собственика му, а вас ще направи горд заради факта, че сте го зарадвали.

Огромно предимство на всеки модел е, че можете да го правите още по-отличаващ се с лично послание, което да стигне до вашия близък, на когото ще правите подарък. Можете да експериментирате със стихове, имена, дати и каквото смятате, че ще бъде оценено от един истински патриот.

ArtGift винаги ще се отзове на желанията и въпросите ви, за да успеем заедно да сътворим най-уникалния и оригинален подарък за всеки около вас, когото искате да зарадвате.ПОСЛЕДНИ ПУБЛИКАЦИИ

Иновативни идеи за бродирани престилки - Създайте своя стил
Луксозната химикалка Parker: Идеалният подарък за Свети Валентин
Ето че настъпи и календарната кампания 2024: Нови дизайни и промоции
Търсене на идеалния подарък за рожден ден за любимата или любимия: Ръководство за изненада с любов
Защо да изберем флийс тапети от нетъкан текстил
Идеи за подарък за Никулден от Art Gift
Персонализирани картички за 8 март: Изразете любовта си чрез снимка и пожелание
Как да Изберем Подходящ Детски Календар: Едносекционни vs Трисекционни Календари
Време е за ремонт с новата ни игра във Фейсбук - освежи дома си и спечели!
Изкуственият интелект: Новата ера на графичния дизайн и създаването на изображения като истински художник
Urban Modern - Стилът, който Променя Домовете ни
Как Мебелите Могат да Влияят Отрицателно на Фън Шуй във Вашия Дом: Насоки и Решения
Забавни Бодита: Как Бебешките Дрехи Стават Източник на Развлечение
Огледални стикери: Преобразяваме пространството със стил и елегантност
Силиконови калъфи за телефон с принт: Съчетание на защита и стил
Запечатване на моменти с персонализиран семейни календар: Подарък за баба и дядо
Идеи за подаръци за деца, които ще ги забавляват и обогатяват
14 романтични идеи за подаръци за Деня на Св. Валентин
Подаръци и традиции за Гергьовден: Идеи от Art Gift
Как да изберем тематиката на декорацията за бебешка стая с фототапети от Art Gift