подарък за абитуриент подарък за абитюрент

Подарък за абитурент

Завършването на гимназията е особено важен момент и всеки от нас го запомня за цял живот.

Естествено в този ден всеки иска да бъде уникален, специален и единствен. Този ден е силно емоционален и бележещ, както самия абитуриент, така и всички близки и роднини около него, които се радват на новото начало на близкия си.

Ако ви предстои да станете част от абитуриентски бал, постарайте се да направите подарък, който ще отличи, както вас като хора, които уважават празнуващия, така и самия него с нещо лично подбрано специално за него;

Търсите как да оставите отпечатък на този специален за всеки абитуриента  ден?

Разбира се, че запомнящият се подарък е важна част от празника. Именно затова около всички подготовки и еуфория на младите абитуриенти бихте могли да ги зарадвате с подарък, който е направен и персонализиран само и единствено за него. Какво по-хубаво от това да се почувства още по-значим в своя ден?
В ArtGift ще намерите всичко. За всеки.

За дамата абитуриентка можем да кажем, че освен прелестната й визия на бала, заслужава и оригинален подарък, който да я отличи още повече.

Луксозен комплект с кристали с опция за гравиране върху химикала ще остави дамата приятно изненадана от избора и вкуса ви.
За абитуриента пък можете да се погрижите като му подарите луксозен дървен комплект. Представляващ комбинация от игри – карти и шах с впечатляваща изискана метална бутилка за питието. Абсолютен хит, който ще се запомни и ще се ползва дълго, дълго след абитуриентската вечер.

Перфектният подарък за абитуриент може да представлява и някой от луксозните комплекти на ArtGift, съдържащи химикали, бележници, визитници, писалки и още, и още. Всички те със стилна визия, красиви и елегантни опаковки. А опцията за гравиране прави подаръка още по-сантиментален. И повярвайте, ще запомнят кой го е подарил.

USB флашка с въртящ се механизъм на затваряне и отваряне – модерен и нужен подарък за абитуриент. Семпъл ненатрапчив дизайн, с достатъчно памет, за да се складират всички нужни файлове, които бъдещият студент ще използва. Отново с вариант да се гравира, за да личи винаги, че подаръкът е от сърце.

Подаръкът за абитуриента може и да е вещ, която ще му е от съществена полза тепърва в пътя, който ще извърви след завършването си. Папката за документи е отличник на випуска.  Стилен дизайн и красив цвят допълват визията, с която студентът ще посещава лекции, ще прави добро впечатление на работното място и т.н.

Дамското портмоне пък  е елегантно, с ватирана шарка, изпълнена върху красива, леко текстурирана веган кожа. Ципът е изработено от красив позлатен метал, смесен с веган кожа, придавайки красиво женствено усещане на целия продукт. Портмонето е класически формат, с разкошен и организиран интериор, включващ 8 слота за карти, отделения за бележки и отделение с цип в центъра. С пожелание винаги да има с какво да бъде пълно е перфектен подарък за абитуриент.

Що се отнася до комплекти, можем да добавим още. Бележник с химикалка, но не каквито и да е. Много деликатно подбрани цветове, за да кореспондират с всяка визия без да се натрапват излишно. Сигурно е, че на зрелостникът тепърва ще му влиза в употреба, така че защо да не подарим подарък със стил и отличаваща се комбинация от визия и практичност.
Пълни сме с изненади, варианти за всеки вкус, лични пожелания гравирани, както желаете вие. Не се колебайте и направете най-правилният избор с ArtGift.

ПОСЛЕДНИ ПУБЛИКАЦИИ

Свеж старт: Как да свалим старите тапети и да подготвим стените за нов интериор
Какво представляват виниловите тапети?
Естетика и Функционалност: Всичко за Тапетните Врати
Мартеницата: Символ на пролетта и вековни традиции в България
Печат при Поискване POD: Революция на Печатните Услуги с Art Gift
Иновативни идеи за бродирани престилки - Създайте своя стил
Луксозната химикалка Parker: Идеалният подарък за Свети Валентин
Ето че настъпи и календарната кампания 2024: Нови дизайни и промоции
Търсене на идеалния подарък за рожден ден за любимата или любимия: Ръководство за изненада с любов
Защо да изберем флийс тапети от нетъкан текстил
Идеи за подарък за Никулден от Art Gift
Как да Изберем Подходящ Детски Календар: Едносекционни vs Трисекционни Календари
Персонализирани картички за 8 март: Изразете любовта си чрез снимка и пожелание
Изкуственият интелект: Новата ера на графичния дизайн и създаването на изображения като истински художник
Време е за ремонт с новата ни игра във Фейсбук - освежи дома си и спечели!
Urban Modern - Стилът, който Променя Домовете ни
Как Мебелите Могат да Влияят Отрицателно на Фън Шуй във Вашия Дом: Насоки и Решения
Забавни Бодита: Как Бебешките Дрехи Стават Източник на Развлечение
Огледални стикери: Преобразяваме пространството със стил и елегантност
Силиконови калъфи за телефон с принт: Съчетание на защита и стил