подарък за кръщене

Подарък за кръщене

Кръщенето е много важен ритуал, който почти всеки християнин прави за детето си. Това е обичай, който се е запазил  и до днес и е едно от седемте тайнства. Обикновено се прави, докато детето е още бебе или е на около годинка. Това е подготовката на детето за новия живот. Извършва се в църква или манастир, а след това всички празнуват с новото християнче в ресторант или вкъщи.

Всяко семейство, което държи детето му да е кръстено, организира с много внимание тържествения ден. Този момент е следващият по важност след раждането. Затова, ако сте поканени на кръщене, подходете по същия начин към избора на подарък за детето – отговорно и внимателно. Съветваме ви да се спрете на нещо уникално и интересно. Но не забравяйте и да е практично, разбира се. 

Понеже изборът в такъв момент не е лесен искаме първо да ви дадем няколко съвета относно избора на подарък за кръщене.
Попитайте родителите от какво наистина се нуждае детето. В повечето случаи то все още е малко, така че наборът от нужни неща за напред ще е достатъчно голям, за да изберете най-подходящия подарък според вас.

Ако сте компания пък, която има възможността да се организира бързо и лесно за общ подарък – страхотно. Така се предполага, че наистина подаръкът ще е оригинален, може би и по-голям, но със сигурност ще имате много, много голям избор. 

В случай, че сте поканени като кръстници – по-скоро следвайте християнските  традиции, които на всеки ритуал водят стъпка по стъпка до финала. Най-често кръстниците трябва да се погрижат за дрехите на малкото християнче.

Ето какво предлагаме и ние на свой ред в ArtGift за подарък на кръщене. Без значение дали е основният или ще го ползвате като допълнение. Всичко е подходящо.
Бебешко боди  „Вече съм Християнче“ допълва за една много сладка и чиста визия на бебчо. С нежно и семпло ангелче и надпис, който е съвсем прилягащ на повода на деня. Материята е изцяло от памук, а размерите варират от 56 см до 98 см. Имате избор, поръчайте още сега.

Бебешко боди  „Ще станете ли мои кръстници“ пък е чудесен начин да поканите бъдещите кръстници да ви окажат тази чест. Сладко и с много разтапяща сърцето визия, бебчето ще „покани“ кръстниците и те няма да имат шанс да откажат, сигурни сме. Бодито се предлага в бяло със сърчица и текст според вашите желания. Моделът е в разнообразни размери и с опции за дълъг или къс ръкав.

Бебешко боди  „Аз имам страхотна кръстница“ е най-страхотния комплимент, поднесен по възможно най-сладкия начин. В бяло с вариант за къс и дълъг ръкав. С фигури на биберон, звездички и всичко, което бихте искали да добавим/напишем.

Това са само част от предложенията, които можете да сътворите с ArtGift. Бъдете отворени за идеи, защото ние сме отворени за изпълнението им. 
Каквото и да искате да се щампова върху бебешко боди, готово е. Направете подарък за кръщене, с който определено ще останете запомнени. Дали ще е забавен текст или умилителни думи – споменът ще остане в сърцата на всички близки на важния ден. 

От ArtGift сме винаги насреща, за да подпомогнем всеки повод на ваш близък или на самите вас да се превърне в съвкупност от приятни емоции, оригинално затвърждаване на обичта ви към тях и отличаващи се персонализирани подаръци.

ПОСЛЕДНИ ПУБЛИКАЦИИ

Печат при Поискване POD: Революция на Печатните Услуги с Art Gift
Иновативни идеи за бродирани престилки - Създайте своя стил
Луксозната химикалка Parker: Идеалният подарък за Свети Валентин
Ето че настъпи и календарната кампания 2024: Нови дизайни и промоции
Търсене на идеалния подарък за рожден ден за любимата или любимия: Ръководство за изненада с любов
Защо да изберем флийс тапети от нетъкан текстил
Идеи за подарък за Никулден от Art Gift
Персонализирани картички за 8 март: Изразете любовта си чрез снимка и пожелание
Как да Изберем Подходящ Детски Календар: Едносекционни vs Трисекционни Календари
Изкуственият интелект: Новата ера на графичния дизайн и създаването на изображения като истински художник
Време е за ремонт с новата ни игра във Фейсбук - освежи дома си и спечели!
Urban Modern - Стилът, който Променя Домовете ни
Как Мебелите Могат да Влияят Отрицателно на Фън Шуй във Вашия Дом: Насоки и Решения
Забавни Бодита: Как Бебешките Дрехи Стават Източник на Развлечение
Огледални стикери: Преобразяваме пространството със стил и елегантност
Силиконови калъфи за телефон с принт: Съчетание на защита и стил
Запечатване на моменти с персонализиран семейни календар: Подарък за баба и дядо
14 романтични идеи за подаръци за Деня на Св. Валентин
Идеи за подаръци за деца, които ще ги забавляват и обогатяват
Подаръци и традиции за Гергьовден: Идеи от Art Gift