Снимки за детски календари

Насоки за изпращаните снимки:

Снимките може да са от професионални фотосесии или направени с любителски апарат/телефон/. Какво е важно да знаете?

  1. Снимките са от телефон – препоръчваме да са правени на дневна светлина сред природата. Всяка снимка, направена на изкуствена светлина или в затворено пространство е с по-лошо качество, отколкото другите/естествена външна светлина/. Повечето телефони вече правят чудесни снимки и ако спазвате указанията,  ще се получат чудесни календари :)
    Дори бихме вмъкнали, че през последните години снимките от телефони са по-удачен вариант за изработка на календари :)
  2. Моля, преди да изпратите снимка, огледайте избрания от вас модел календар /дали е за хоризонтална или вертикална снимка/. Приложете тази, която е с подходяща позиция спрямо избрания модел. Ако рамката е с нестандартна форма /кръгла, ромбоидна и т.н./ изпратената от вас снимка трябва да е в малко по-далечен план, за да можем да я изрежем и позиционираме подходящо. В противен случай, не бихме могли да използваме изпратената снимка.
  3.  Снимки от професионална фотосесия – от доста време много популярни са семейните и детските фотосесии, които пък от своя страна са много подходящи за изработка на детски календари. Много от нашите клиенти предоставят именно такива снимки – с тях детските календарите придобиват красив завършен вид :) Ако имате професионални снимки на вашето детенце, моля да ни предоставите някоя от тях. Ще обясним защо. Готовите варианти на детски колажи, които сме подготвили са с много високо качество на изображенията /детските мотиви, картинките с анимационни герои/.  Ако вие ни предоставите снимка с лошо качество – разликата при отпечатване е видима. Важно е да знаете, че снимките, които предоставяте за отпечатване не трябва да са от Facebook или редактирани с различни програми за снимки /всички те развалят качеството на вашата снимка/. На телефона си, вие може да я виждате по един начин, но имайте в предвид, че при отпечатване, снимката се уголемява и съответно пикселизира . Предпочитаме да ни предоставяте снимките без да сте нанасяли корекции върху тях /ние ги изрязваме и позиционираме, както е най-удачно за избрания от вас детски календар/. Всичко, което зависи от нашите дизайнери /по отношение на това, календарът ви да има максимално красив завършен вид/, се прави, но не очаквайте от нас чудеса :) С професионално направените снимки подобни проблеми няма :) Ето защо – ако разполагате с такива, моля да ни предоставите някоя от тях, за да имат вашите детски календари идеален завършен вид и през цялата 2023-та година да им се радвате! Важно нещо, което трябва да знаете за “професионалните снимки” – някои фотографи поставят филтри, които изключват цветността от снимките или самите декори са така подготвени, че преобладава сива/студена гама от цветове/. След отпечатване върху хартия, тези филтри са по-ясно изразени. Препоръчваме да избягвате използване на снимки с такъв тип филтри.

Какви трябва да са вашите снимки?

1. Изпращайте ни снимки, на които децата ви са на фокус или сами – ние не премахваме други хора или предмети от вашите снимки, а само оразмеряваме снимката, изрязваме – ако е необходимо, за да може най-добре да се съчетае с желания от вас детски колаж.
2. Минималният размер на снимките за календари, е 1024/768 px. /ако вашата снимка е с по-ниска резолюция, вероятно тя е препращана през Messenger или е теглена от Facebook – моля, потърсете и ни изпратете ОРИГИНАЛНАТА СНИМКА/.
3. При изпращане на снимки от мобилни телефони, таблети – моля  изберете опцията “оригинално качество”.
4. Не изпращайте снимки от Facebook /той нарушава качеството им/. И все пак ако решите да ни изпратите, ние не носим отговорност за качеството на отпечатаното изображение.

При неспазване на гореизложените препоръки, ние не носим отговорност за качеството на отпечатаната снимка. ПОСЛЕДНИ ПУБЛИКАЦИИ

Конкурс за Детска Рисунка „Моето Детство“ – Триумф на Таланта и Творчеството
Картини от стъкло: Иновации в изкуството и дизайна
Креативни и Образователни Подаръци за Деня на Детето
Пълен календар на именните дни в България: Традиции, празници и обичаи
Свеж старт: Как да свалим старите тапети и да подготвим стените за нов интериор
Какво представляват виниловите тапети?
Естетика и Функционалност: Всичко за Тапетните Врати
Мартеницата: Символ на пролетта и вековни традиции в България
Печат при Поискване POD: Революция на Печатните Услуги с Art Gift
Иновативни идеи за бродирани престилки - Създайте своя стил
Луксозната химикалка Parker: Идеалният подарък за Свети Валентин
Ето че настъпи и календарната кампания 2024: Нови дизайни и промоции
Търсене на идеалния подарък за рожден ден за любимата или любимия: Ръководство за изненада с любов
Защо да изберем флийс тапети от нетъкан текстил
Идеи за подарък за Никулден от Art Gift
Как да Изберем Подходящ Детски Календар: Едносекционни vs Трисекционни Календари
Персонализирани картички за 8 март: Изразете любовта си чрез снимка и пожелание
Изкуственият интелект: Новата ера на графичния дизайн и създаването на изображения като истински художник
Време е за ремонт с новата ни игра във Фейсбук - освежи дома си и спечели!
Urban Modern - Стилът, който Променя Домовете ни