Табелки за детска стая

Знаем децата колко държат, дори без да осъзнават, да са оригинални пред приятелчетата си. Само те „да го имат“, само „тяхното да е такова“ и т.н. Колкото и да се чудим понякога, те няма да спрат да ни изумяват с идеите си, а понякога пък и с доста креативните си желания. На всеки се е случвало детето му да попадне в детски увеселителен кът и площадки с други деца. Именно  тези места предразполагат детското въображение да работи с пълни темпове. Точно в детските центрове персоналът се е постарал до максимална степен да декорира и впечатли с шарена визия. Всяка тематична стена, врата, мебел и каквото се сетите може да се хареса толкова много на детето, че да се превърне в детска фикс идея да я има и то. Просто така правят децата, няма страшно.

 ArtGift  дотук ви е давал много и оригинални идеи за декориране и украсяване на стаите на децата. Подаръци с гравиране и индивидуални снимки, послания и т.н. Сега сме насреща и с още няколко идеи за това как да угодите, впечатлите, зарадвате вашето дете или да направите подарък на близко такова. С табелки за детска стая влизането в стаята винаги е по-еуфорично и забавно за детето. Според интересите, които има или любимите му герои, теми и вълнуващи го приказни светове - можете да подберете най-добрия вариант. 

Табелка за детска стая “Вълшебна приказка” е цветен и приказен откъс от любимите приказни феи и светове на децата. С името му на табелката ще се почувства истински пренесено в шарения свят и сме сигурни, че ще се радва да показва на приятелчетата си вратата на детската си стая.

Табелка с динозавър е по-скоро подходяща за малките господа, които щом видят името си върху любимия динозавър ще изпаднат в мини еуфория. Съчетание между любимата му тема и собственото му име - какво по-индивидуално?


Табелка за детска стая “Космос” пък е подходяща за всички малки мечтатели и пътешественици в необятните съзвездия и безкраен космос. Отново с изписано име на детето. Стаята на … придава много по-личен вид на детската. 

За младата госпожица пък имаме предложение с табелка за детска стая “Русалка”. С нежни цветове и ефирна малка русалка, името на принцесата на стаята ще стои абсолютно завършено.

Преминаваме към предложението с табелка с еднорог, което също е подходящо за стая на момиче. С изписано име под цветна дъга и сладък еднорог. 

Закачка с количка и самолет пък е винаги исканото от момченцата, така че няма да сбъркате, ако го зарадвате с такава табелка за детската му стая с неговото име.

За всеки малък рицар имаме точната табелка за вратата му. Рицар, държащ меч и около него изписано “Стаята на…”. За смелото детско сърце, което ще се радва всеки път щом отваря вратата на стаята си.

В Art Gift ще намерите още и още предложения, с които да украсите детската врата. Цветни и пъстри модели, които няма да оставят малчуганите безразлични и ще искат да хванат за ръка всеки и да го заведат да му покажат какво си имат. Всяко дете заслужава радост, дайте му още един повод.