Тениски на едро – как се определя цена

Тениски на едро – често получаваме запитвания от вас за поръчки на тениски на едро. Ето защо искаме тук да обясним някои специфики и характеристики, на база които се определя цената. Общата цена за тениски на едро, основно се калкулира на база 3 критерия: Колко броя ще бъдат; бял или цветен текстил и какво ще се отпечатва на тениските? При отговор от ваша страна на тези въпроси, ние можем да дадем ценова оферта за тениски на едро, като спрямо отговорите, ние вече знаем кой е най-подходящият начин за брандиране на вашите тениски. Възможни са няколко варианта за трансфер върху тениски: Ситопечат, Директен печат върху текстил, Сублимация, Флекс и флок Термотранфер. Ситопечатът е най-популярният начин за печат при поръчки на тениски на едро /той е подходящ за поръчки на минимум 100 броя тениски/. Специфичното тук , е че

се печата предимно до 3 основни цвята /преливки, цели изображения и т.н. не са удачни за печат/. При ситопечатът тениските на едро основно са с рекламна цел /печата се лого в един или два цвята/, или друго подобно изображение. Директеният печат е най-нашумелият и удачен начин да отпечатате на вашите тениски желано от вас изображение. Тук няма ограничение в цветовете и преливките – изображението директно се отпечатва върху текстила. При белия текстил мастилото прониква директно в структурата на текстила и става изключително устойчиво във времето. При цветният текстил се печатат 2 слоя /първи бял слой и втори с желаното изображение – идета е изображението да е максимално ярко отпечатано/. Ето защо и цветните тениски, макар и на едро поръчани, са по-скъпи.
Тениски на едро с печат чрез сублимация. Тук изображението става ярко. Възможно е да се използват и поиестерни тениски. Печатът не е много издръжлив във времето. Този печат е подходящ за тениски, които ще се ползват за кратък срок.
Флекс и флок термотрансфер – тук също може да се отпеча изображение. То се отпечатва на специално текстилно фолио, като след това изображението се трансферира върху тениската чрез термотранфер.
Според това кой е най-подходящият печат за вашите тениски на едро, ние ще калкулираме цена. Модели тениски може да изберете от тук:
Цената на тениските е описана. Спрямо желаната от вас бройка + информация за цвят на тениските и големина на това, което ще се отпечатва, ние ще калкулираме цена.ПОСЛЕДНИ ПУБЛИКАЦИИ

Иновативни идеи за бродирани престилки - Създайте своя стил
Луксозната химикалка Parker: Идеалният подарък за Свети Валентин
Ето че настъпи и календарната кампания 2024: Нови дизайни и промоции
Търсене на идеалния подарък за рожден ден за любимата или любимия: Ръководство за изненада с любов
Защо да изберем флийс тапети от нетъкан текстил
Идеи за подарък за Никулден от Art Gift
Персонализирани картички за 8 март: Изразете любовта си чрез снимка и пожелание
Как да Изберем Подходящ Детски Календар: Едносекционни vs Трисекционни Календари
Време е за ремонт с новата ни игра във Фейсбук - освежи дома си и спечели!
Изкуственият интелект: Новата ера на графичния дизайн и създаването на изображения като истински художник
Urban Modern - Стилът, който Променя Домовете ни
Как Мебелите Могат да Влияят Отрицателно на Фън Шуй във Вашия Дом: Насоки и Решения
Забавни Бодита: Как Бебешките Дрехи Стават Източник на Развлечение
Огледални стикери: Преобразяваме пространството със стил и елегантност
Силиконови калъфи за телефон с принт: Съчетание на защита и стил
Запечатване на моменти с персонализиран семейни календар: Подарък за баба и дядо
Идеи за подаръци за деца, които ще ги забавляват и обогатяват
14 романтични идеи за подаръци за Деня на Св. Валентин
Подаръци и традиции за Гергьовден: Идеи от Art Gift
Как да изберем тематиката на декорацията за бебешка стая с фототапети от Art Gift