Огледален стикер за стена Визуална магия

1 комплект
Код mirror-ms3
Колекция Art Gift Decor
5.00
802
Огледален стикер за стена "Визуална магия" представлява уникално декоративно решение. Изработен от висококачествен огледален плексиглас с дебелина 2мм, той създава вълнуващи отражения и игра на светлина. С размери, които могат да бъдат избрани според вашите предпочитания и нужди, стикерът е перфектното допълнение към всяко интериорно пространство. Подарете на стената си нов живот и магия с този впечатляващ огледален стикер.
Първият комплект се състои от 3 части, вторият комплект от 6 части, а третият комплект от 9 части.
Всеки елемент от оогледалните стикерите е с размер 17.5х15см
3 поръчки за последните 1 часа

1 комплект 19.68 лв

2 комплекта 31.60 лв

3 комплекта 35.44 лв
Цена:
19 68 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
7 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти
Няма добавени мнения
Допълнителна информация

Огледален стикер за стена "Визуална магия"

От какъв материал е изработен огледалния стикер за стена "Визуална магия"? 

Огледалният стикер "Визуална магия" е идеален начин да превърнете вашето пространство в едно вълнуващо и стилно място. Изработен от висококачествен огледален плексиглас с дебелина 2 мм, този стикер предлага изключителна яснота и качество на отражението. Неговият дизайн съчетава правоъгълници, които създават визуални магии, преломяйки светлината и добавяйки дълбочина към пространството.
Монтажът на стикера е бърз и лесен, благодарение на посредствената двойнопелюща лепенка. Просто поставете го върху гладка повърхност и веднага ще се насладите на ефекта отражение, който той предлага.

Какъв е размерът на огледалния стикер за стена "Визуална магия"?

Представяме ви огледален стикер за стена "Визуална магия" в три комплекта. Първият комплект се състои от 3 части, вторият комплект от 6 части, а третият комплект от 9 части. Всеки елемент от стикерите е с размер 17.5х15см. Тези изискани огледални стикери ще внесат вълшебство и хармония във вашето пространство, като добавят интересен визуален ефект и отразяват светлината на елегантен начин.

Какво представлява огледалният стикер за стена "Визуална магия"?

Огледалният стикер "Визуална магия" е едно иновативно декоративно решение, което създава вълнуващи ефекти на отражения. Той е изработен от висококачествен огледален плексиглас с дебелина 2 мм, което му осигурява ясно и кристално отражение.Този стикер представлява комплексен дизайн, който използва правоъгълници, за да създаде впечатляваща визуална магия в пространството. Когато светлината пада върху стикера, отраженията се преломяват и създават ефект на движение и дълбочина. Това добавя интерес и динамизъм към стената и превръща я в изключителна точка на фокус в помещението.Стикерът е снабден с двойнопяща лепенка, която позволява бърз и лесен монтаж на гладки повърхности. Просто го поставете на желаното място и се наслаждавайте на ефекта, който той предоставя.

За кого и за какъв повод е подходящ огледалният стикер за стена "Визуална магия"?

Огледалният стикер "Визуална магия" е подходящ за различни помещения - от детски стаи и холове до коридори и библиотеки. Той придава изисканост, стил и уникалност на всяко пространство, като същевременно създава почувстване за простор и светлина.
Огледалният стикер "Визуална магия"  превръща обикновената стена в изкусна и магична точка във вашето пространство, която привлича вниманието и предизвиква усещане за вълнуващо пътешествие през отраженията.

Защо да поръчате от нас? 

Ние се грижим за качеството и детайлите на всеки поръчан продукт, с което да създадем перфектният подарък за вашите специални поводи. С персонален подарък, изработен от нас имате възможност да подарите нещо специално и незабравимо на вашето дете. Може да разгледате и други наши предложения за стикери за стена. 

Цена:
19 68 лв