Огледален стикер за стена Отражения в хармония

1 комплект
Код mirror-ms2
Колекция Art Gift Decor
5.00
802
Огледалният стикер за стена "Отражения в хармония" е подходящ за всички, които търсят изискана и елегантна декорация за своето пространство.
Монтират се с двойнопеляща лента.
Предлагаме три различни комплекта от огледални стикери във формата на шестоъгълници.
Първият комплект включва 3 броя шестоъгълници, вторият комплект съдържат по 6 броя шестоъгълници, а третият комплект се състои от 9 броя шестоъгълници.
4 поръчки за последните 3 часа

1 комплект 20.25 лв

2 комплекта 33.60 лв

3 комплекта 36.45 лв
Цена:
20 25 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
12 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти
Няма добавени мнения
Допълнителна информация

Огледален стикер за стена "Отражения в хармония"

От какъв материал е изработен огледалния стикер за "Отражения в хармония"? 

Огледалните стикери, изработени от висококачествен огледален плексиглас с дебелина 2 мм, са изящно решение за тези, които търсят стилна и функционална декорация за своите стени. Тези стикери са изключително издръжливи и изработени с внимание към детайлите, осигурявайки високо качество и естетика.
Тънката дебелина от 2 мм прави огледалните стикери изключително леки и удобни за монтаж. Те могат да се прикрепят към гладки повърхности с помощта на двойнопелюща лепенка, което ги прави подходящи за различни помещения и места в дома или офиса.
Огледалните стикери от плексиглас предлагат не само функционалността на огледалото, но и допълнителна декоративна стойност. 

Какъв е размерът на огледалния стикер за стена "Отражения в хармония" ?

В наличност са три варианта на комплекти, за да се отговори на различните нужди и предпочитания на клиентите.
Представяме ви трите различни комплекта от огледални стикери.
Първият комплект се състои от 3 елемента, вторият комплект съдържа 2 пъти по 3 елемента, а третият комплект се състои от 3 пъти по 3 елемента. Всеки елемент е с размер 18х15см. Тези изящни стикери ще придадат уникален и стилен акцент на вашата стена, независимо от това дали ги поставяте в детска стая, хол, коридор или друго помещение. Разнообразието от комплекти ви позволява да създадете персонализирани аранжировки и да добавите естетика и шарм във вашия дом.

Какво представлява огледалният стикер за стена "Отражения в хармония"?

Огледалните стикери изработени от висококачествен огледален плексиглас с дебелина 2мм са идеалното решение за добавяне на естетика и стил към всяко пространство. Тези самозалепващи огледални стикери за стена се отличават с високо качество и възможността да трансформират вашето обитавано пространство в миг.
Едно от най-забележителните качества на огледалото е неговата способност да разширява и осветява помещенията.Огледалните стикери са идеална декорация за детска стая, коридор, хол или всекидневна, като придават по-голяма просторност и светлина на всяко място.
Огледалните стикери от огледален плексиглас ще превърнат вашето пространство в едно с изискаността и стилността. Насладете се на вълнуващите отражения и превърнете дома си във вдъхновяващо място за всички, които го посещават.

За кого и за какъв повод е подходящ огледалният стикер за стена "Отражения в хармония"?

Огледалният стикер за стена "Отражения в хармония" е подходящ за всички, които търсят изискана и елегантна декорация за своето пространство. Той е идеален за декориране на дома, офиса или друго помещение, където се отдава значение на стил и визуална привлекателност. Без значение дали сте фен на модерния дизайн или търсите нещо, което да придаде по-голяма светлина и просторност на стаята, "Отражения в хармония" ще задоволи вашия вкус и предпочитания. Този стикер е подходящ и като подарък за специални поводи като рожден ден, сватба или нов дом. Съчетавайки изтънчеността на огледалото с изчистения и стилен дизайн, "Отражения в хармония" ще добави уникалност и хармония към всяко помещение.

Защо да поръчате от нас? 

Ние се грижим за качеството и детайлите на всеки поръчан продукт, с което да създадем перфектният подарък за вашите специални поводи. С персонален подарък, изработен от нас имате възможност да подарите нещо специално и незабравимо. Може да разгледате и други наши предложения за стикери за стена. 

Цена:
20 25 лв