Огледален стикер за стена Вълнуващи отражения

1 комплект
Код mirror-ms1
Колекция Art Gift Decor
5.00
802
Огледалните стикери са перфектното допълнение към вашия интериор.
Огледалният стикер за стена "Вълнуващи отражения" е изработен от висококачествен, огледален плексиглас с дебелина 2 мм.
Монтират се с двойнопеляща лепенка.
Предлагат уникално отражение като добавят стил и сияние във всяко пространство.
Вариантите на комплекти се предлагат в различни комбинации, за да отговарят на вашите нужди и предпочитания. 
*1-ви комплект от 6 части
*2-ри комплект от 12 части
*3-ти комплект от 18 части
Всеки елемент от стикерите е с размери 16см на 16см.
1 поръчка за последните 13 часа

1 комплект 38.40 лв

2 комплекта 61.44 лв

3 комплекта 69.12 лв
Цена:
38 40 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
2 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти
Няма добавени мнения
Допълнителна информация

Огледален стикер за стена "Вълнуващи отражения"

От какъв материал е изработен огледалният стикер за стена "Вълнуващи отражения"? 

Огледалните стикери, изработени от висококачествен огледален плексиглас с дебелина 2 мм, са иновативно и стилно допълнение за всяко пространство. Със своята уникална комбинация от функционалност и естетика, тези самозалепващи огледални стикери за стена са идеалният начин да промените и оживите интериора на детската стая, коридора, хола или всекидневната.
Създадени от висококачествен огледален плексиглас, тези стикери предлагат безупречно отражение, което ще добави измерение и светлина във вашето пространство. Огледалото е известно със своето способност да увеличава и осветява помещенията, като същевременно създава усещане за по-голяма просторност. Сега можете да насладите тези предимства с огледалните стикери, които ще преобразят вашето обитавано пространство.

Какъв е размерът на огледалния стикер за стена "Вълнуващи отражения"?

Предлагаме различни комбинации от огледални стикери, които включват 1 комплект от 6 части, 2-ри комплект от 12 части и 3-ти комплект от 18 части. Всеки елемент от стикерите са с размери 16см на 16см. Тези стилни и елегантни декоративни елементи са идеални за преобразяване на вашата стена и създаване на уникална атмосфера в дома ви.

Какво представлява огледалният стикер за стена "Вълнуващи отражения"?

Огледалните стикери изработени от висококачествен огледален плексиглас с дебелина 2мм са идеалното решение за добавяне на естетика и стил към всяко пространство. Тези самозалепващи огледални стикери за стена се отличават с високо качество и възможността да трансформират вашето обитавано пространство в миг.
Едно от най-забележителните качества на огледалото е неговата способност да разширява и осветява помещенията. Сега, с огледалните стикери, можете да съчетаете тези предимства с лесността на монтаж и разнообразието от дизайни. Те са идеална декорация за детска стая, коридор, хол или всекидневна, като придават по-голяма просторност и светлина на всяко място.
Огледалните стикери от огледален плексиглас ще превърнат вашето пространство в едно с изискаността и стилността. Насладете се на вълнуващите отражения и превърнете дома си във вдъхновяващо място за всички, които го посещават.

За кого и за какъв повод е подходящ огледалният стикер за стена "Вълнуващи отражения"?

Огледалният стикер за стена "Вълнуващи отражения" е идеален за всякакъв повод, който изисква добавяне на стил и елегантност във вашия интериор. Независимо дали подготвяте домашна вечеря, организирате парти или просто желаете да освежите и преобразите дома си,с тези огледални стикери ще внесе вълнуващо и изискано присъствие. Той създава уникални отражения, които преломяват светлината и създават игра от светлина и сянка, придавайки на вашето пространство интригуваща и модерна атмосфера. Независимо от повода, огледалният стикер "Вълнуващи отражения" ще добави изтънченост и стил във вашия дом или офис. 
Той е подходящ за декорация на детски стаи, холове, коридори или всекидневни, като предоставя изискан и модерен акцент. Независимо дали сте любител на съвременния дизайн, търсите по-шикозни детайли или искате да преобразите вашето пространство, огледалният стикер "Вълнуващи отражения" е идеалният избор за вас. Той ще добави уникален блясък и стил, които ще се вписват перфектно във вашия интериорен декор.

Защо да поръчате от нас? 

Ние се грижим за качеството и детайлите на всеки поръчан продукт, с което да създадем перфектният подарък за вашите специални поводи. С персонален подарък, изработен от нас имате възможност да подарите нещо специално. Може да разгледате и други наши предложения за стикери за стена. 

Цена:
38 40 лв