• Подкатегории
    • покажи повече
  • Предназначение
  • Цвят на панела
    • покажи повече
  • Тема на панела
  • Цена
    •   -   лв

Архитектура

Декоративните панели за стена с архитектура е комплексна категория, която включва сгради и други строителни конструкции. 
Изключително интерсни картини за стена, които са в няколко форми /от 3 или 5 части/ с различни размери /малки, средни и големи/.
С известни архитектурни забележителности панелите са стена са страхотно интериорно допълнение и една уникална декорация за стена.  
Виж още 17 продукта

Архитектура

Защо да изберете архитектурните декоративни пана за стена? 

Тук може да откриете изключително разнообразие от различни и традиционни архитектури. Това са едни декоративни пана за стена, които ще красят вашия дом, офис или ателие. 
Декоративните пана за стена са изработени от висококачествени материали, с опция за избор на размери, форми и възможност да бъдат напечатани на различни по дебелина и вид материали.
С висококачествен печат, ярки и наситени цветове. Имате възможност за избор на форми /от три или пет части/ и различни размери /малки, средни и големи размери/. Монтират се лесно посредством двойнозалепваща лента - самозалепващи панели за стена, като не е необходима намесата на специалист. 
Декоративните пана с архитектура са прекрасен подарък. Те ще внесат хармония, уют и светлина във всеки дом. Подходящи са за хол, спалня, кухня, трапезария или офис.
Предлагаме и изработка на модерно пано със ваша снимка и избор на форма и размер. Предоставената снимка трябва да е с висока резолюция и добро качество. 
Нашата мисия е да предлагаме богат избор от оригинални продукти за декорация на дома. 
Ние изработваме всеки детайл качествено и с вложена емоция, а дизайнерите ни използват само висококачествени материали за фото печат, модерни и предпочитани дизайни и резултатите са забележителни. 

Декоративните панели за стена "Архитектура" от Art Gift са перфектното решение за да добавите уникалност и индивидуалност в дома си. Те са изработени от висококачествени материали, които гарантират дълготрайност и здравина.

Декоративните панели включват изображения на различни забележителности от архитектурата, като мостове, замъци, крепости, храмове и други. Всяка панел е уникална и представлява прекрасно съчетание между красив дизайн и качествено изпълнение.

Тези декоративни панели са идеален избор за всички, които обичат да добавят усещане за история, традиции и красота в дома си. Те могат да бъдат подарък за всеки, който цени изкуството и архитектурата, както и за всички, които търсят уникални и интересни декоративни елементи за дома си. Декоративните панели за стена "Архитектура" от Art Gift са перфектното допълнение към вашия дом или офис. Те представят различни архитектурни сгради и места от цял свят, като добавят уникален и интересен вид към всяко помещение. Панелите са изработени от висококачествени материали и са лесни за монтиране на стената. Те са идеални за обновяване на интериора или за декорация на ресторанти, хотели и други места за обществено ползване. Предлагат се в различни размери, за да се вписват перфектно във всяко пространство. Ако търсите стилен и изискан начин да украсите стените си, декоративните панели за стена "Архитектура" са перфектното решение.