Декоративен панел за стена Големият кит

3 части 60 / 40см
Продуктов код pMS28
5.00
794
1 поръчка за последните 24 часа
Размер на панела
Материал


Цена:
22 90 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
9 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Албена Чиликова

Поръчвала съм няколко пъти и съм доволна. Препоръчвам.

Асения Велкова

Страхотни, коректни и бързи
Не веднъж съм поръчала и винаги са на ниво -

Теодора Димитрова

За втора поредна година поръчвам и пак съм очарована! Благодаря ви страхотни сте!!!!!

Desislava Andonova

Обслужване, качество, бърза доставка - всичко на страхотно ниво. Препоръчвам

Tania Koleva

Бързи,коректни и предлагат качествени продукти!Горещо препоръчвам!

Цветелина Мотовска

Перфектно качество на календарите! Много благодаря и за подаръка!

Боряна Генова

За втора година поръчваме и сме много доволни от календарите! Благодарим! :)

Камелия Манасиева

За втора поредна година поръчваме от Вас и сме изключително доволни! Прекрасни календари,бърза изработка,точни и коректни с клиентите! Благодаря Ви! Весели празници!

Боряна Бендерова

Благодарим за чудесните календари. Получихме бързо и добро обслужване.

Мая Замова

Благодаря ви! Страхотни са календарите, а изпълнението светкавично!!!!!
Допълнителна информация

Какво представлява панелът Големият кит?

Декоративният панел за стена на морска тематика е прекрасно допълнение към всяка детска стая. Той е изработен от висококачествени материали. В средата на панела има голям син кит, който допълва визуалността на морската тематика, а зад него може да се види лодка, която дава усещане за пътуване по морето.

На фона на панела има рисувани вълни, които придават допълнителна динамика и реалистичност на цялостната композиция. Тези елементи създават уют и усещане за приключение, като в същото време помагат да се освежи интериора на детската стая.

Този декоративен панел е идеален за момчета и момичета, които обичат морето и морската тематика. Този панел е изключително лесен за монтиране и няма нужда от професионална помощ, така че можете да го поставите сами. В общи линии, този декоративен панел за стена е перфектният избор за всяко детско помещение, където морската тематика е предпочитан стил.

Този панел може да се комбинира чудесно с тапет за детска стая - Големият кит  като създаде перфектен интериорен баланс.
Чудесна идея за подарък за дете, с който да добавите в стаята му един интересен елемент.

Какви видове панели предлагаме ?

Разполагаме с над 2000 дизайна на декоративни панели за стена като сме се постарали да покрием следните категории: Цветя, Животни, Природа, Коли, Градове, Мостове, статуи, скулптори, детски тапети, планини, реки, езера, морета, океани, водопади, пейзажи, маслени картини и още ред други. Разбира се ако не намирате изображението което търсите, то може да се изработи пано за стена и по ваша идея. екоративните панели се изработват в България и има възможност да бъдат напечатани на различни по дебелина и вид материали. Стандартно паната за стена се състоят от 3 и от 5 части, като имате избор и избор на размер на всяка една от частите.

За колко време се изработват панелите за стена ?

Ние не сме търговци и не поддържаме панелите на склад. когато направите поръчка, то тя се изработва специално за вас. Точно поради тази причина срока за изработка е до 3 работни дни от датата на постъпване на поръчката.  Може да разгледате и другите наши декоративни панели за стена, с които да преобразите сома си.
Цена:
22 90 лв