Декоративен панел за стена Долината на жерава

3 части 60 / 40см
Код pms-0015
5.00
796
2 поръчки за последните 8 часа
Размер на панела
Материал


Цена:
22 90 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
2 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти
Няма добавени мнения
Допълнителна информация

Какво представлява панелът Долината на жерава?

Декоративният панел за стена Долината на жерава представлява изключителен акцент в интериора на дома или офиса. Той е изработен от висококачествени материали, които го правят здрав и устойчив на външни влияния.

Дизайнът на панела е абстрактен планински пейзаж в кафяво и бежово, който придава усещане за спокойствие и хармония. Той е подходящ за апликация в хол или офис и може да се комбинира с различни видове мебели и декорации.

Монтажът на панела е лесен и бърз, като се извършва с помощта на залепваща лента. Създайте приятна атмосфера във вашето пространство с този красив и изящен декоративен панел за стена.
Ако този дизайн ви е впечатлил, то може да го разгледате и Фототапет Долината на жерава, с който да направите прекрасна интериорна декорация, съчетавайки ги в помещението, което искате да декорирате.
Освен за ваш и вашия прекрасен дом, този дизайн е изключително подходящ за подарък за рожден ден на вашия шеф, с който да декорира своя офис и да му придаде нов модерен и елегантен облик.

Какви видове панели предлагаме ?

Разполагаме с над 2000 дизайна на декоративни панели за стена като сме се постарали да покрием следните категории: Цветя, Животни, Природа, Коли, Градове, Мостове, статуи, скулптори, детски тапети, планини, реки, езера, морета, океани, водопади, пейзажи, маслени картини и още ред други. Разбира се ако не намирате изображението което търсите, то може да се изработи пано за стена и по ваша идея. екоративните панели се изработват в България и има възможност да бъдат напечатани на различни по дебелина и вид материали. Стандартно паната за стена се състоят от 3 и от 5 части, като имате избор и избор на размер на всяка една от частите.

За колко време се изработват панелите за стена ?

Ние не сме търговци и не поддържаме панелите на склад. когато направите поръчка, то тя се изработва специално за вас. Точно поради тази причина срока за изработка е до 3 работни дни от датата на постъпване на поръчката.  Може да разгледате и другите наши декоративни панели за стена, с които да преобразите сома си.
Цена:
22 90 лв