Декоративен панел за стена Златни пера

3 части 60 / 40см
Продуктов код pMS-0-16
5.00
794
4 поръчки за последните 8 часа
Размер на панела
Материал


Цена:
22 90 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
12 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Михаела Петрова

Получих едни прекрасни календари с подаръци и чудесно качество, въпреки че снимките не са професионални. Благодаря ви! Препоръчвам с две ръце!

Валентина

В действителност е много по хубав отколкото на снимката. Бързо изпълнение, безпроблемна поръчка, абсолютно точни размери, лесно залепяне. Много съм доволна.

Velislava Ivanova

Благодаря за страхотните календари и бързата изработка. Успех и все нагоре.

Хюлия Мюмюнова

Страхотни календари и подаръци.Благодарим ви

Kancho Atanasov

Сдобих е се с чудесни новогодишни календари! Безкомпромисно качестевно изпълнение на поръчката, за което Благодарим!!!

Seyhan Yusuf

Календарите са страхотни както и подаръците. Благодарности

Dilqna Georgieva

Перфектна изработка и бързина

Veneta Todorova

Както винаги професионализъм. Календарите са чудесни. Благодаря за подаръците❤

Симона Герасимова

Много съм доволна. Препоръчвам ги. Изключително коректни, бързи и любезни :)

Дияна Мемова

Благодаря за бързото и коректно обслужване. Календарите са страхотни . Препоръчвам
Допълнителна информация

Какво представлява панелът Златни пера?

Декоративният панел Златни пера е елегантен и стилен декоративен елемент за стената. Изработен е PVC плоскост или акрилно стъкло с дизайн на цветя, които придават лекота и естетика на всяко помещение.

Този декоративен панел е подходящ за различни стаи, като спалня, хол, офис и други. Панелът може да бъде използван като единичен акцент на стената или в комбинация с други декоративни елементи.

Той е лесен за монтаж. Изключително ефектен и изискан, този декоративен панел е прекрасен подарък за всеки повод, като например за нов дом, юбилей или друга специална повод. Подходящ е за подарък за юбилей или друг специален повод, като този нежен панел винаги ще напомня за важното събитие.
А ако правите ремонт у дома, можете да комбинирате този нежен дизайн на панел с фототапет за хол Златни пера, който е със същия дизайн. По този начин ще придадете завършеност на помещението.

Какви видове панели предлагаме ?

Разполагаме с над 2000 дизайна на декоративни панели за стена като сме се постарали да покрием следните категории: Цветя, Животни, Природа, Коли, Градове, Мостове, статуи, скулптори, детски тапети, планини, реки, езера, морета, океани, водопади, пейзажи, маслени картини и още ред други. Разбира се ако не намирате изображението което търсите, то може да се изработи пано за стена и по ваша идея. екоративните панели се изработват в България и има възможност да бъдат напечатани на различни по дебелина и вид материали. Стандартно паната за стена се състоят от 3 и от 5 части, като имате избор и избор на размер на всяка една от частите.

За колко време се изработват панелите за стена ?

Ние не сме търговци и не поддържаме панелите на склад. когато направите поръчка, то тя се изработва специално за вас. Точно поради тази причина срока за изработка е до 3 работни дни от датата на постъпване на поръчката.  Може да разгледате и другите наши декоративни панели за стена, с които да преобразите сома си.
Цена:
22 90 лв