Декоративен панел за стена Златно дърво

3 части 60 / 40см
Продуктов код p789096
5.00
794
1 поръчка за последните 9 часа
Размер на панела
Материал


Цена:
22 90 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
9 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Теодора Петкова

Страхотни професионалисти.Коректни,точни бързи очарована съм!Страхотни сте!❤️

Рая Русинова

Благодарим за чудесните календари!

Ивалена Вълчева-Георгиева

Благодаря ви! Нещата които правите са страхотни! Благодаря! -

Ани Василева

Страхотни календари, навременна доставка, а ключодържателя е страхотен!!!! Доволни за поредна година! Благодаря

Alexander Kraev

Благодаря за бързата и качествена изработка на поръчаните календари! Перфектно отношение към клиента!

Зорница Кънева

Изключително коректни, бързи и отзивчив! Благодаря Ви, че за пореден път, оправдахте очакванията ми!

Стела Ненова

Благодаря! Красиви календари, бърза изработка и доставка!

Илияна Йовкова

Очарована съм от Вас - бързи, коректни и правите красоти! Успехи!

Магдалена Влаховска

Невероятно качество на изпълнение на поръчката,бързи,коректни. ❤ Благодаря за прекрасните календари и подаръците към тях ❤ Препоръчвам с две ръце ❤

Мирослава Аврамова

Чудесно качество, ниски цени и бърза изработка! Календарите са много хубави! Благодаря!
Допълнителна информация

Какво представлява панелът Златно дърво?

Декоративният панел за стена "Златно дърво" е едно изключително красиво допълнение към всяко жилище или офис. Този панел е изработен от висококачествени материали и предлага уникален дизайн, който ще направи всяка стена да изглежда красива и интересна.

Този декоративен панел може да се изработи в 3 или 5 части, в зависимост от предпочитанията на клиента. Това позволява на панела да бъде персонализиран, така че да се вписва идеално във всяко пространство. Освен това, този декоративен панел може да се комбинира с фототапет "Златно дърво", което ще допълни красотата на вашия интериор.

Подходящ за дома или офиса, този декоративен панел ще придаде елегантност и стил на всяко помещение. С неговата златна палитра и уникални детайли, той е идеален за създаване на уютна атмосфера във всяко пространство. Независимо дали търсите нещо, което да придаде персоналност на вашия дом или офис, този декоративен панел е перфектният избор. Като цяло, той е едно изключително красиво и функционално допълнение към всяко интериорно решение.

Какви видове панели предлагаме ?

Разполагаме с над 2000 дизайна на декоративни панели за стена като сме се постарали да покрием следните категории: Цветя, Животни, Природа, Коли, Градове, Мостове, статуи, скулптори, детски тапети, планини, реки, езера, морета, океани, водопади, пейзажи, маслени картини и още ред други. Разбира се ако не намирате изображението което търсите, то може да се изработи пано за стена и по ваша идея. екоративните панели се изработват в България и има възможност да бъдат напечатани на различни по дебелина и вид материали. Стандартно паната за стена се състоят от 3 и от 5 части, като имате избор и избор на размер на всяка една от частите.

За колко време се изработват панелите за стена ?

Ние не сме търговци и не поддържаме панелите на склад. когато направите поръчка, то тя се изработва специално за вас. Точно поради тази причина срока за изработка е до 3 работни дни от датата на постъпване на поръчката.  Може да разгледате и другите наши декоративни панели за стена, с които да преобразите сома си.
Цена:
22 90 лв