Декоративен панел за стена Кралски пауни

3 части 60 / 40см
Продуктов код pMS24
5.00
794
3 поръчки за последните 6 часа
Размер на панела
Материал


Цена:
22 90 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
11 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Özlem Niyazi

Прекрасно изработени календари и бърза доставка. Благодарим Ви. Препоръчвам с две ръце!

Атанас Иванов

Страхотна работа, отлична комуникация при оформянето на поръчката!

Натали

Бързи и коректни. Препоръчвам!

Marina Kirilova Olteanu

Въпреки хилядите ми изисквания и дори промени в езика, изработката е страхотна , много бърза и точно така, както я исках ! Препоръчвам с две ръце

Ioana Vurbanova

Много съм доволна! Поръчката ми беше приета и изпратена изключително бързо и качествено! Благодарим!

Румяна Давчева

Страхотни календари и подаръци ! Бързи и коректни! Благодаря Ви ! :)

Емилия Енева-Капацинова

Благодарим от сърце за бързото изпълнение на поръчката! Изключително добро качество, обслужване и отношение! Препоръчвам!

Desislava Kostova

Получих бебешките бодита и останах много очарована! Материята е 100% памук и много мека! Продължавайте все така да ни радвате!☺

Spasi Mitova

Здравейте!Днес получихме страхотните календари!Благодарим ви много,както и за подаръците към тях!

Деница Тасева

Страхотни сте ❤️ продължавайте да работите все така добре. Много съм доволна от вашата коректност и работа ❤️
Допълнителна информация

Какво представлява панелът Кралски пауни?

Декоративните панели за стени са стилни и елегантни допълнения към всяка стая в дома. Те предоставят на стените неповторима визия и са идеални за декорация на спални, холове, коридори и други пространства.

Декоративният панел за стена Кралски пауни има изключително интересен дизайн, който привлича вниманието към него. В него са включени архитектурни елементи и арки, които създават изключителен ефект от дълбочина и размер. Цветовата гама на панела е в тъмни сиви и червени тонове, което добавя мистериозност и тайнственост на дизайна.

Особено интересни в декоративния панел са двата големи пауна, които са изобразени под централната арка. Те имат дълги опашки и са изработени в традиционен стил. Пауните са символ на красота, гордост и благородство, което ги прави идеален избор за декорация на стени във всякакъв стил на обзавеждане.

Декоративните панели за стени могат да се използват както за декорация на цялата стена, така и за декорация на отделни части от стената. Те създават уютна и приятна атмосфера в стаята и са перфектни за всички, които искат да добавят неповторим акцент към интериора на дома си.
Ако изображението ви е впечатлило, можете да направите комбинация между декоративния панел и фототапет Кралски пауни. По този начин ще запазите темата и дизайна в стаята. Може да бъде монтиран на срещуположната стена, за да добави акцент.

Освен за вашия дом, този уникален панел може да бъде прекрасна идея за подарък за юбилей на ваш приятел, които цени и обича изкуството.

Какви видове панели предлагаме ?

Разполагаме с над 2000 дизайна на декоративни панели за стена като сме се постарали да покрием следните категории: Цветя, Животни, Природа, Коли, Градове, Мостове, статуи, скулптори, детски тапети, планини, реки, езера, морета, океани, водопади, пейзажи, маслени картини и още ред други. Разбира се ако не намирате изображението което търсите, то може да се изработи пано за стена и по ваша идея. екоративните панели се изработват в България и има възможност да бъдат напечатани на различни по дебелина и вид материали. Стандартно паната за стена се състоят от 3 и от 5 части, като имате избор и избор на размер на всяка една от частите.

За колко време се изработват панелите за стена ?

Ние не сме търговци и не поддържаме панелите на склад. когато направите поръчка, то тя се изработва специално за вас. Точно поради тази причина срока за изработка е до 3 работни дни от датата на постъпване на поръчката.  Може да разгледате и другите наши декоративни панели за стена, с които да преобразите сома си.
Цена:
22 90 лв