Декоративен панел за стена Прегръдка

3 части 60 / 40см
Продуктов код pms-0020
5.00
794
3 поръчки за последните 24 часа
Размер на панела
Материал


Цена:
22 90 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
11 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Мелиса Мехмедова

Получихме си календара, страхотни са препоръчвам!!!!

Йолина Николова

Много благодаря за топлото отношение и бързата изработка

Mariella Pramova

Много ви благодаря за професионалното обслужване, календарите сте ги направили просто страхотни, много съм доволна със сигурност пак ще поръчам от вас! Бъдете здрави!

Ивалена Вълчева

Благодаря ви! Нещата които правите са страхотни! Благодаря! -

Петя Стоянова

Коректни,бързи,точни,качествена изработка и достъпни цени!!! Много съм доволна!!!

Ангел Йоли

Благодаря за бързата доставка, много ми харесва и много качествено направено! Препоръчвам на всички да се възползват за подаръци на тази страница няма да съжаляват

Irina Tsaneva

Много бързо изпълнение на поръчката! Много съм доволна от календарите и подаръците към тях! Определено препоръчвам!

Надежда Иванова

Много съм доволна. Поръчах скална плоча със снимка. Предупредиха ме че може да отнеме 4-5 дни за изработка, но получих поръчката си още на следващия ден. Служителката от кол центъра беше много любезна. Бързи и точни! Препоръчвам!

Yuleto Petrova

Изключително доволна от поръчката ми.

Жени Славова-Филева

Бързи и коректни!! Благодаря Ви
Допълнителна информация

Какво представлява панелът Прегръдка?

Този декоративен панел за стена е перфектен за детска стая на момиче с тема животни. Дизайнът включва сладки жирафчета в розово и жълто, които ще добавят свежест и усмивки на стената. Панелът е изработен от висококачествени материали, които го правят лесен за поставяне и монтиране на стената.

Този декоративен панел е не само красив, но и много практичен. Той може да бъде използван за да декорирате детска градина или детски кът, като добавите топлина и уют на пространството. Освен това, той може да бъде поставен на всяка стена в стаята, за да я направи по-ярка и жизнена.

Предлагайки забавен начин за декориране на стените, този декоративен панел е перфектен избор за всеки родител, който търси креативен начин да украси детската стая. Той е лесен за почистване и поддържане и може да се използва като централна точка в стаята или като допълнителен акцент към други декоративни елементи.

Крайният резултат е пространство, което е забавно, жизнено и вдъхновяващо за вашето дете. Такъв панел може да стане любимото място за игра и учене на вашето дете и може да му предложи креативен и забавен начин да изразява себе си.

Този панел може да се комбинира чудесно с тапет за детска стая на момиче Прегръдка като създаде перфектен интериорен баланс.
Чудесна идея за подарък за дете, с който да добавите в стаята му един интересен елемент.

Какви видове панели предлагаме ?

Разполагаме с над 2000 дизайна на декоративни панели за стена като сме се постарали да покрием следните категории: Цветя, Животни, Природа, Коли, Градове, Мостове, статуи, скулптори, детски тапети, планини, реки, езера, морета, океани, водопади, пейзажи, маслени картини и още ред други. Разбира се ако не намирате изображението което търсите, то може да се изработи пано за стена и по ваша идея. екоративните панели се изработват в България и има възможност да бъдат напечатани на различни по дебелина и вид материали. Стандартно паната за стена се състоят от 3 и от 5 части, като имате избор и избор на размер на всяка една от частите.

За колко време се изработват панелите за стена ?

Ние не сме търговци и не поддържаме панелите на склад. когато направите поръчка, то тя се изработва специално за вас. Точно поради тази причина срока за изработка е до 3 работни дни от датата на постъпване на поръчката.  Може да разгледате и другите наши декоративни панели за стена, с които да преобразите сома си.
Цена:
22 90 лв