Декоративен панел за стена - Ръченица

3 части 60 / 40см
Продуктов код k-MS-F1
5.00
794
Паната за стена се състоят от 3 и от 5 части.
Имате избор на размер на всяка една от частите
5 поръчки за последните 24 часа
Размер на панела
Материал


Цена:
22 90 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
20 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Яница

Благодаря ви за коректното и професионално обслужване!

Иванина

СТРАХОТНИ ИДЕИ ЗА ПОДАРЪЦИ!ПОЛУЧИХ ГО ,НЕОЧАКВАНО БЪРЗО , СТРАХОТНА ИЗРАБОТКА И КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ !ЖЕЛАЯ УСПЕХ НА ЦЕЛИЯ КОЛЕКТИВ!БЪДЕТЕ ЗДРАВИ

Г. Василева

Поръчах коледен календар уникален е благодаря препоръчвам

А. Ангелова

Страхотни сте за пореден път. ❤️

Милена

Прекрасени дрешки за дечицата и чудесни хора.Бързи,честни и коректни.Успехи!!!

Инчето Стойчева

Много съм доволна добро обслужване.

Цветелина Мотовска

Перфектно качество на календарите! Много благодаря и за подаръка!

Валентина Хариткова

Получих календарите. Страхотни са! Много коректно отношение и бърза доставка!

Injihan Mateeva

Daa

Preslava Ivanova

Точни, коректни и много бързо обслужване. Много високо качество на календарите. Благодаря!!
Допълнителна информация

Тази картина е абсолютен исторически шедьовър. Най-известното творение на българският художник, с чешки произход - Мърквичка, с красивото име „Ръченица“ . Първият вариант на тази великолепна картина е сътворен в гр, през далечната 1894година, след това е пресъздадена отново – през 1906г. Това, което е изображено на картината е автентичната бистришка кръчма, в която тази увековечена ръченица се играе от големият приятел на художника Мърквичка, а и на България - не по-малко известният ирландският журналист Джеймс Баучер. Оригиналът на този живописен шедьовър днес е притежание на Националната художествена галерия.

От българското по-хубаво няма!    
Така думат старите люде,  тава повтарят и  младите на своите деца...  Макар позабравил своята сила, българският народ, дълбоко в себе си ревниво пази любовта към родната земя напоена със славна история!  Дизайните, които представяме днес са началото на цяла една предица, в която дружно обединяваме усилия в  каузата -  "Българско самосъзнание".                 
 Сред предложенията може да откриете:                   
Благоухането на една роза, Хубост българска, Възроженски дом и Народен танц. 
Тематичните артикули с гордост ще напомнят за смелостта на нашите предци, неповторимата българска природа и вековните традиции на  народ, който ще "пребъде"..

Декоративен панел за стена, изработен от висококачествени материали и с опция за избор на размери. Декоративните панели се изработват в България и има възможност да бъдат напечатани на различни по дебелина и вид материали. Стандартно паната за стена се състоят от 3 и от 5 части, като имате избор и избор на размер на всяка една от частите. Панелите за стена са чудесно допълнение към интериора за вашата детска стая, хол, спалня, кухня, трапезария, офис, кабинет и още ред други приложения.

Какви видове панели предлагаме ?

Разполагаме с над 2000 дизайна на декоративни панели за стена като сме се постарали да покрием следните категории: Цветя, Животни, Природа, Коли, Градове, Мостове, статуи, скулптори, детски тапети, планини, реки, езера, морета, океани, водопади, пейзажи, маслени картини и още ред други. Разбира се ако не намирате изображението което търсите, то може да се изработи пано за стена и по ваша идея. Можете да видите тук.

За колко време се изработват панелите за стена ?

Ние не сме търговци и не поддържаме панелите на склад. когато направите поръчка, то тя се изработва специално за вас. Точно поради тази причина срока за изработка е до 3 работни дни от датата на постъпване на поръчката.
Цена:
22 90 лв