Декоративен панел за стена Сива пасифлора

3 части 60 / 40см
Продуктов код pMS17
5.00
794
2 поръчки за последните 13 часа
Размер на панела
Материал


Цена:
22 90 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
3 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Milena Mladenova

Дъщеря ми поръча календари ,бяха изработени страхотно. Със сигурност отново ще използваме вашите услуги. ❤️❤️❤️

Velina Dimitrova

И аз съм много доволна от качеството и бързината на услугата! Благодаря за съдействието

Хрис Тина

Препоръчвам с две ръце ❤️

Елина Телбийска

Благодаря ви за прекрасните календари,отлично качество,цена и обслужване!!!

Десислава Стоянова

Много съм доволна, изключително бърза доставка

Теодора Йорданова

Страхотни календари и подаръци. Благодаря за отзивчивостта и отношението!!!

Toni Bacheva

Много благодаря за изработката на календарите и за подаръците! Страхотни са! Личи си, че влагате много за да се получи такъв резултат! Адмирации!

Десислава Дойкина

Бърза изработка. Доволни сме.

Inka Serafimowa

получихме нашите календари и сме очаровани уникални са благодарим ви

Veselka Traikova

Благодаря за бързата изработка и страхотно качество на календарите и за подаръците
Допълнителна информация

Какво представлява панелът Сива пасифлора?

Декоративният панел за стена Сива пасифлора е стилна и изискана добавка към всяко помещение. Той е подходящ за приложение в хол, офис или където и да е другаде, където желаете да добавите уют и стил.

Цветовете на панела са светло и тъмно сиво, което го прави много универсален и лесен за съчетаване с всякакви цветови схеми в помещението. Изображенията включват големи сиви цветя, които могат да придадат усещане за естественост и красота на стената.

Тази декоративна панел е изработена от висококачествени материали, които гарантират дълготрайност и здравина на продукта. Той е лесен за поставяне и монтиране, като ще се наложи само да го закрепите към стената.

Ако търсите начин да промените изгледа на стената в дома или офиса си, декоративният панел за стена е перфектното решение. Той е изключително стилен и изискан, давайки на помещението си нов, свеж вид.
Ако изображението ви е допаднало, можете да направите комбинация между декоративния панел и фототапет Сива пасифлора.  По този начин ще запазите темата и дизайна в стаята. Може да бъде монтиран на срещуположната стена, за да добави акцент.

Освен за вашия дом, този уникален панел може да бъде прекрасна идея за подарък за рожден ден на ваш приятел, които цени и обича изкуството.

Какви видове панели предлагаме ?

Разполагаме с над 2000 дизайна на декоративни панели за стена като сме се постарали да покрием следните категории: Цветя, Животни, Природа, Коли, Градове, Мостове, статуи, скулптори, детски тапети, планини, реки, езера, морета, океани, водопади, пейзажи, маслени картини и още ред други. Разбира се ако не намирате изображението което търсите, то може да се изработи пано за стена и по ваша идея. екоративните панели се изработват в България и има възможност да бъдат напечатани на различни по дебелина и вид материали. Стандартно паната за стена се състоят от 3 и от 5 части, като имате избор и избор на размер на всяка една от частите.

За колко време се изработват панелите за стена ?

Ние не сме търговци и не поддържаме панелите на склад. когато направите поръчка, то тя се изработва специално за вас. Точно поради тази причина срока за изработка е до 3 работни дни от датата на постъпване на поръчката.  Може да разгледате и другите наши декоративни панели за стена, с които да преобразите сома си.
Цена:
22 90 лв