Декоративен панел за стена Сиви елементи

3 части 60 / 40см
Продуктов код pMS-45
5.00
794
3 поръчки за последните 3 часа
Размер на панела
Материал


Цена:
22 90 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
6 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Gergana Aleksandrova

Благодаря!Чудесна изработка, отношение към клиента и професионализъм. Пак бих поръчала техни продукти.

Мими Любен Петрови

Приятели, препоръчвам ви да ползвате Персонални подаръци Art-Gift! Много съм доволна. Това което поръчате това получавате, коректни и учтиви.

К Стоянова

Бързи и коректни. Препоръчвам!

Sanja Bubevska

И този път календарите са прекрасни ! Благодаря ви!

Tanq Duylgerova

Надминахте очакванията ми.Благодаря от сърце за перфектна изработка на календарите и на всички подаръци.Благодаря за експресната доставка на поръчката ми.Страхотни сте.Много успехи на целия екип.

Нора Василева

Получихме страхотни календари. Поръчката ни се изработи супер бързо. Много сме доволни от крайния продукт. Хората са коректни и мили :)

Galya Petkova

Изключително коректни! Всичко е страхотно!

Теодора Труйкова

Страхотни календари, бърза доставка и добро качество. Благодаря ви Art-Gift

Лилия Скримова

Поръчвала съм бебешко боди, а сега и детски календари, много съм доволна и от двете! Коректни, бързи и отзивчиви. Препоръчвам Ви и определено бих поръчала от Вас отново!

Manuela Ananieva

Изключително коректни! След като от 6 други страници ми отказаха да направят щампата, която поисках, Art-Gift поеха ангажимента. Тениската е още по-страхотна, от колкото си мислех, че може да стане! А рожденика си получи щампата, за която вече мислех, че няма как да стане. Благодаря ви!
Допълнителна информация

Какво представлява панелът Сиви елементи?

Тази декоративна панел за стена е вълнуващо абстрактно изображение с геометрични фигури в черно, бяло и сиво. Тези цветове и форми създават силна визуална импресия и могат да се вписват перфектно във вашия офис или хол.

Съчетанието на абстрактните форми и геометрични фигури на панела прави този дизайн подходящ за съвременни интериори. Неговото изкусно изпълнение и висококачествен материал го правят един добре подбран декоративен елемент, който може да добави дълбочина и характер на всяка стена.

С тази декоративна панел за стена, ще добавите един мистериозен и модерен акцент към вашия интериор. Той ще бъде чудесно допълнение към вашия съвременен офис или модерен хол, като ще придаде усещане за стил и елегантност.

Ако изображението ви е докоснало, можете да направите комбинация между декоративния панел и фототапет Сиви елементи. По този начин ще запазите темата и дизайна в стаята. Може да бъде монтиран на срещуположната стена, за да добави акцент.

Освен за вашия дом, този уникален панел може да бъде прекрасна идея за подарък за юбилей на ваш приятел, които цени и обича абстрактното изкуство.

Какви видове панели предлагаме ?

Разполагаме с над 2000 дизайна на декоративни панели за стена като сме се постарали да покрием следните категории: Цветя, Животни, Природа, Коли, Градове, Мостове, статуи, скулптори, детски тапети, планини, реки, езера, морета, океани, водопади, пейзажи, маслени картини и още ред други. Разбира се ако не намирате изображението което търсите, то може да се изработи пано за стена и по ваша идея. екоративните панели се изработват в България и има възможност да бъдат напечатани на различни по дебелина и вид материали. Стандартно паната за стена се състоят от 3 и от 5 части, като имате избор и избор на размер на всяка една от частите.

За колко време се изработват панелите за стена ?

Ние не сме търговци и не поддържаме панелите на склад. когато направите поръчка, то тя се изработва специално за вас. Точно поради тази причина срока за изработка е до 3 работни дни от датата на постъпване на поръчката.  Може да разгледате и другите наши декоративни панели за стена, с които да преобразите сома си.
Цена:
22 90 лв