Декоративен панел за стена Топли цветя

3 части 60 / 40см
Продуктов код p1061044
5.00
794
5 поръчки за последните 24 часа
Размер на панела
Материал


Цена:
22 90 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
3 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Rusiana Taneva

Точни, коректни, работещи с внимание към всеки детайл! Препоръчвам!

Gabriela Petrova

Календарите са страхотни, поръчката ми беше изпълнена бързо и съм много доволна, че се сдобих навреме с тях. Благодаря ви, с удоволствие бих поръчала пак от вас!

Mariana Kostova

Изключително коректни и точни са! С удоволствие бих си поръчала отново! Препоръчвам!!

Ивалена Вълчева

Благодаря ви! Нещата които правите са страхотни! Благодаря! -

Емилия Енева-Капацинова

Благодарим от сърце за бързото изпълнение на поръчката! Изключително добро качество, обслужване и отношение! Препоръчвам!

Desislava Koleva

Бърза и качествена изработка и доставка, Благодаря Ви!

Мария Чернева

Днес получих поръчката си, страхотно качество и изработка! Благодаря ви!

Tanq Todorova

И тази година си получих прекрасните календари. Благодаря за дадените насоки от така любезния екип. Бъдете все така добри, за да бъда винаги ваш клиент.

Slava Karaivanova

Календарите са страхотни, за пореден път се убедих!

Любомира Раднева

Страхотни календари! Бързина и коректност!
Допълнителна информация

Какво представлява панелът Топли цветя?

Декоративните панели за стена са страхотен начин да добавите цвят, текстура и интерес към вашия интериор. Този декоративен панел е украсен с красиви слънчогледи, които могат да се комбинират с фототапет Топли цветя за максимален ефект. Жълтото и зеленото в цветовата гама на панела са прекрасен начин да се добави уют и топлина във вашия дом. Слънчогледите са символ на щастие и оптимизъм, което ги прави идеален избор за декорация във всяка стая. Тези декоративни панели са лесни за монтаж и могат да се използват както за стенни украси, така и за оформяне на мебели и други предмети. Ако търсите начин да освежите интериора на вашия дом, този декоративен панел е перфектният избор.
Освен за декорация на вашето жилище, панелите за стена могат да бъдат и чудесен подарък за приятел за неговото ново жилище.

Какви видове панели предлагаме ?

Разполагаме с над 2000 дизайна на декоративни панели за стена като сме се постарали да покрием следните категории: Цветя, Животни, Природа, Коли, Градове, Мостове, статуи, скулптори, детски тапети, планини, реки, езера, морета, океани, водопади, пейзажи, маслени картини и още ред други. Разбира се ако не намирате изображението което търсите, то може да се изработи пано за стена и по ваша идея. екоративните панели се изработват в България и има възможност да бъдат напечатани на различни по дебелина и вид материали. Стандартно паната за стена се състоят от 3 и от 5 части, като имате избор и избор на размер на всяка една от частите.

За колко време се изработват панелите за стена ?

Ние не сме търговци и не поддържаме панелите на склад. когато направите поръчка, то тя се изработва специално за вас. Точно поради тази причина срока за изработка е до 3 работни дни от датата на постъпване на поръчката.  Може да разгледате и другите наши декоративни панели за стена, с които да преобразите сома си.
Цена:
22 90 лв