Декоративен панел за стена Цветовете на любовта

3 части 60 / 40см
Продуктов код pMS3
5.00
794
1 поръчка за последните 9 часа
Размер на панела
Материал


Цена:
22 90 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
7 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Боряна Цветкова

Благодаря Ви много за календарите и прекрасните подаръци. Както винаги 7ма година вече всичко е перфектно.

Фатме

Много съм доволна!

Diana Marinova

Уникални, коректни и бързи Препоръчвам с две ръце Благодаря Ви

Ивалена Вълчева-Георгиева

Благодаря ви! Нещата които правите са страхотни! Благодаря!

Стефи Петрова

Страхотен подарък. Благодаря за бързата реакция. Препоръчвам ви. Прекрасни

Мая Колева

Страхотни календари, но липсваха част от подаръците.

Zornitsa Bogdanova

Страхотни! Бързо и качествено изпълняват поръчките! Препоръчвам!

Ина Пашова

Много коректно и бързо обслужване. Добра изработка, останахме доволни!

Ева Йорданова

Поръчаните от мен календари са просто перфектни!Бързина , точност, коректност , прецизна изработка и добра комуникация. Спечелихте ме за клиент, ще се възползвам от услугите ви и за в бъдеще!

Stefany Nedelcheva

Тениската и чашката са невероятни! Уникални сте! Продължавайте да ни радвате с вашите прекрасни артикули!
Допълнителна информация

Какво представлява панелът Цветовете на любовта?

Декоративният панел за стена Цветовете на любовта е перфектното допълнение към всяко помещение. Той е направен от висококачествени материали и има уникален дизайн, който включва листа в розово, синьо и горчица. Тези цветове са идеални за добавяне на свежест и живост към вашия дом или офис.

Този декоративен панел може да бъде комбиниран с фототапет Цветовете на любовта със същия дизайн, за да създадете пълноценна тематична стена. Отличаващата се лекота на монтажа на този панел го прави перфектен за всеки, който желае да добави уют и красота към своето пространство. Без значение дали го поставите в хола, спалнята или детската стая, този декоративен панел ще придаде нова измерение на вашия интериор.
Освен за вашия дом, този уникален панел може да бъде прекрасна идея за подарък за рожден ден на ваш приятел, които цени и обича изкуството.

Какви видове панели предлагаме ?

Разполагаме с над 2000 дизайна на декоративни панели за стена като сме се постарали да покрием следните категории: Цветя, Животни, Природа, Коли, Градове, Мостове, статуи, скулптори, детски тапети, планини, реки, езера, морета, океани, водопади, пейзажи, маслени картини и още ред други. Разбира се ако не намирате изображението което търсите, то може да се изработи пано за стена и по ваша идея. екоративните панели се изработват в България и има възможност да бъдат напечатани на различни по дебелина и вид материали. Стандартно паната за стена се състоят от 3 и от 5 части, като имате избор и избор на размер на всяка една от частите.

За колко време се изработват панелите за стена ?

Ние не сме търговци и не поддържаме панелите на склад. когато направите поръчка, то тя се изработва специално за вас. Точно поради тази причина срока за изработка е до 3 работни дни от датата на постъпване на поръчката.  Може да разгледате и другите наши декоративни панели за стена, с които да преобразите сома си.
Цена:
22 90 лв