Декоративен панел за стена Японска вишна

3 части 60 / 40см
Продуктов код pms-0019
5.00
794
4 поръчки за последните 13 часа
Размер на панела
Материал


Цена:
22 90 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
17 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Михаела Васева

За поредна година поръчвам от вас! Много съм доволна!

Иван Иванов

Много коректни и много бърза доставка !

Орнелия Зайкова

Много коректни и бързи с доставката.

Ива Георгиева

Голямо разнообразие от детски календари. Получихме нашите заедно с подаръците и много ги харесахме. Пак ще ползваме услугите ви. Благодарим!

Milena Angelova

Спечелих прекрасна награда от тях, аз се забавих със снимката, но Те бяха страшно бързи. За един ден и направа, и с доставка - днес си получихме всичко. Благодарим

Петя Стоянова

Коректни,бързи,точни,качествена изработка и достъпни цени!!! Много съм доволна!!!

Станислава Костадинова

Календарите са страхотни.Не съжалявам че се обърнах към вас.Благодаря ви

Виктор Йорданов

Na men mi хaresa klyчo dargatela

Denica Hristova

Днес ми се доставиха календарите. Много съм доволна, отлична изработка и изпълнение, препоръчвам

Стели Стоичкова

Днес получих календарите.Страхотни и с много добро качество.Препоръчвам!
Допълнителна информация

Какво представлява панелът Японска вишна?

Декоративните панели за стена са прекрасен начин да промените визията на стената в дома си. Те могат да добавят цветове, текстури и интерес към общия дизайн на стаята. Декоративният панел за стена Японска вишна с изображения на клони от японска вишна е един прекрасен пример за това.

Японската вишна е красиво дърво, известно с красивите си червени цветове на цъфтежа. Изображенията на клоните от вишната на този декоративен панел ще добавят този красив цвят и интерес към стената в стаята ви. Този панел е подходящ както за дневната, така и за кухнята, където ще добави живост и топлина.

Освен красотата на дизайна, декоративните панели за стена от Art-Gift са направени от висококачествени материали и са лесни за поставяне. Те са изработени от PVC или акрилно стъкло и са леки и здрави. Поставянето на панела е лесно, тъй като той може да се залепи директно върху стената, без да се изискват допълнителни инструменти или специални умения.

В заключение, декоративните панели за стена са прекрасен начин да промените визията на стаята ви. Декоративният панел за стена от Art-Gift с изображения на японска вишна е прекрасен избор, който ще добави красиви цветове и интерес към дневната или кухнята ви.

Ако изображението ви е допаднало, можете да направите комбинация между декоративния панел и Фототапет Японска вишна.  По този начин ще запазите темата и дизайна в стаята. Може да бъде монтиран на срещуположната стена, за да добави акцент.

Освен за вашия дом, този уникален панел може да бъде прекрасна идея за подарък за рожден ден на ваш приятел, които цени и обича изкуството.

Какви видове панели предлагаме ?

Разполагаме с над 2000 дизайна на декоративни панели за стена като сме се постарали да покрием следните категории: Цветя, Животни, Природа, Коли, Градове, Мостове, статуи, скулптори, детски тапети, планини, реки, езера, морета, океани, водопади, пейзажи, маслени картини и още ред други. Разбира се ако не намирате изображението което търсите, то може да се изработи пано за стена и по ваша идея. екоративните панели се изработват в България и има възможност да бъдат напечатани на различни по дебелина и вид материали. Стандартно паната за стена се състоят от 3 и от 5 части, като имате избор и избор на размер на всяка една от частите.

За колко време се изработват панелите за стена ?

Ние не сме търговци и не поддържаме панелите на склад. когато направите поръчка, то тя се изработва специално за вас. Точно поради тази причина срока за изработка е до 3 работни дни от датата на постъпване на поръчката.  Може да разгледате и другите наши декоративни панели за стена, с които да преобразите сома си.
Цена:
22 90 лв