• Подкатегории
    • покажи повече
  • Предназначение
  • Цвят на панела
    • покажи повече
  • Тема на панела
  • Цена
    •   -   лв

Детски

Направете стаята на дечицата още по-приказана и вълешбна с детски декоративни пана за стена. 
С красиви, свежи и забавни детски дизайни, модерните пана са едно приказно решение за допъление към интериора. 
Имат дълъг експлоатационен живот. Монтират се лесно без намесата на специалист.

Детски

Защо да изберете детско декоративно пано за стена?

Може да разкрасите детската стая с красив и модерен декоративен панел за стена. Това е един прекрасен начин за декорация на детската стая, която ще се превърне в любимото място на малчуганите.
Предлагаме богат избор между различни модели и дизайни с колоритни детски изображения, подходящи за всеки вид детска стая.
Детските пана за стена са цветни, забавни и модерни. Те са чудесен избор за освежаване и декорация на детската стая. Едно модерно детско пано ще изглежда прекрасно в мечтаната детска стая. С ярки, наситени цветове, свежи и оригинални дизайни, тези пана за стена са страхотна декорацията, подходяща както за малки, така и за вече подраснали деца. 
Декоративните пана са изработени от висококачествени материали, с възможност за избор на размери, форми и избор на различни по дебелина и вид материали.
С висококачествен печат, ярки и наситени цветове. Имате възможност за избор на форми /от три или пет части/ и различни размери /малки, средни и големи размери/.

Доверете се на нас от Art Gift в избора си на декоративно пано за стена. Защото всеки детайл e качествено, прецизно изработен като е вложена положителна емоция, а дизайнерите ни използват само висококачествени материали за фото печат. 

Декоративните панели за стена са прекрасен начин да освежите интериора на детската стая. Те не само добавят цвят и живот на стените, но и могат да бъдат персонализирани, за да се вписват във вашите специални нужди и стилови предпочитания. На Art Gift предлагаме разнообразие от детски декоративни панели, които могат да бъдат изработени по поръчка.

Нашите детски панели са изработени от висококачествени материали, които гарантират дълготрайност и здравина. Използваме различни материали като дърво, МДФ плоскости, ПВЦ панели и други, за да постигнем най-добрите резултати. Изработваме различни видове декоративни панели за детски стаи, като например панели с герои от любими анимационни филми, цветни животни, пейзажи и много други.

Всички наши декоративни панели за детски стаи могат да бъдат персонализирани в зависимост от вашите изисквания и предпочитания. Можете да изберете цветовете, размерите и дизайна, за да се вписват в стила на стаята на вашето дете. Ако искате да добавите собствен дизайн, ние можем да ви помогнем да го реализирате.

Детските декоративни панели са прекрасен начин да превърнете обикновената детска стая в уютно и забавно място за вашето дете. Те могат да бъдат използвани за декорация на стените, вратите, мебелите и други части от стаята. Те създават прекрасна атмосфера и могат да бъдат персонализирани, за да отговарят на вашите специални нужди.

В нашата колекция от детски декоративни панели ще намерите множество варианти, които ще ви помогнат да създадете уникална стая за вашето дете.

Можете да изберете от различни видове панели като например герои от любими детски анимации, животни, растения, абстрактни форми и други. Тези декоративни панели са изключително подходящи за детски стаи, тъй като допринасят за по-весела и креативна атмосфера. Отличават се с разнообразие от цветове и форми, което ги прави перфектни за детска стая.

Детските декоративни панели на Art Gift са направени от висококачествени материали, които са безопасни за децата. В зависимост от модела, те могат да бъдат изработени от дърво, метал, пластмаса или други материали. Изборът на материалите е направен с цел да се гарантира дълготрайността и качеството на продуктите.

Някои от детските панели на Art Gift включват герои от популярни анимации, като например Миньоните, Мечо Пух, Мики Маус, Френдс, Смърфовете и други. Тези панели могат да бъдат комбинирани с други декоративни елементи, като например възглавнички, завеси, килими и други, за да се постигне перфектно съчетание от дизайн и цветове в детската стая.

Освен герои от анимации, Art Gift предлага и декоративни панели с животински мотиви като например кученца, котенца, зайчета, панди, лъвчета и други. Тези панели са идеални за малки деца, които обичат животните и са част от техния любим свят.

Друга опция са декоративните панели с абстрактни форми, които могат да добавят много стил и усещане за модерност към детската стая. Тези панели са подходящи за деца, които са по-големи и имат по-изискан вкус към дизайна. Изборът на цветове и форми може да бъде персонализиран в зависимост от предпочитанията на детето.