• Подкатегории
    • покажи повече
  • Предназначение
  • Цвят на панела
    • покажи повече
  • Тема на панела
  • Цена
    •   -   лв

Животни

Декоративните пана за стена с животни са страхотно допълнение към интериора на всеки дом и всяка стая. 
Огромно разнообразие от дизайни на различни животни /котка, тигър, кон и др./
Паната за стена са модерни, в няколко форми /от 3 или 5 части/  и с възможност за избор на различни размери /малки, средни и големи/.

Животни

Защо декоративно пано с животни? 

Паната за стена с животни са едни интересни и модерни, с уникални предпочитани изображения.
Те са красива декорация за вашата стена, която със сигурност няма да остане незабелязана. В тази категория ще откриете любимите си и много други красиви, интересни животни. 
Красиви и модерни дизайни, с който да декорирате вашия дом. Тези прекрасни декоративни пана с животни са страхотна идея и за подарък за нов дом или дори без повод.
Подходящи са за всеки дом, стая или офис. Раздвижете и разкрасете стената в дома, като поставите пано с любимото си животно. 

От какво се изработват и как се монтират декоративните пана? 

Декоративните панели се изработват в България, като има възможност да бъдат напечатани на различни по дебелина и вид материали /PVC плоскост или акрилно стъкло/. Изработени са от висококачествени материали, с опция за избор на размери. Стандартно паната за стена се състоят от 3 и от 5 части, и вие имате възможност за избор на форма. 
Предлагаме голямо разнообразие от размери /малки, средни, големи и много големи/ и различни форми /от 3 или 5 части/
Декоративните панели за стена са лепящите пана, които се монтират лесно посредством двойнозалепваща лента. 

Декоративните панели за стена с мотиви на животни са един от най-популярните начини да освежите интериора на вашия дом или офис. Те са висококачествени и надеждни, и са перфектното решение за всеки, който търси красиво и елегантно украсителство, което да изразява техния индивидуален стил.

Можете да изберете от различни видове панели с животински мотиви, включително мечки, лисици, кучета, котки, панди и много други. Тези панели са изработени от висококачествени материали, като PVC или дърво, което ги прави здрави и издръжливи, а в същото време леки и лесни за монтаж.

Един от големите предимства на декоративните панели за стена е, че могат да бъдат поставени на всякакви повърхности, включително на стени, плочки, мебели, стъкло и дори на врати. Това означава, че можете да ги използвате не само за украса на стените, но и за персонализиране на мебели или за допълнително украсяване на вратите на гардероба си.

Декоративните панели за стена с животински мотиви са идеални за всички любители на животните. Можете да изберете панели с мотиви на вашите любими животни или животни, които просто обичате да гледате, като например птици, дребни гризачи или екзотични животни. Независимо от избора ви, тези панели ще ви помогнат да превърнете вашето пространство в красиво и уютно място.

Декоративните панели за стена с животински мотиви могат да бъдат перфектен подарък за вашите близки и приятели. Можете да изберете мотив, който да съответства на техния индивидуален стил или на техния любим животински вид.

Те ще бъдат благодарни за подаръка и ще се чувстват наистина уютно в стаята си с тези декоративни панели за стена, като ще добавят уникален и красив акцент към всеки интериор. Нашият магазин Art Gift предлага голям избор от декоративни панели за стени с животни от всички видове и породи, подходящи за всяка стая в дома или офиса.

Ако сте любител на животните, ще оцените нашата колекция от декоративни панели за стени с кучета, котки, коне, птици, риби и много други. Нашите декоративни панели за стени с животни са изработени от висококачествени материали и отличават се с устойчивост на износване и дълготрайност. Можете да ги поставите на стената в голяма стая или да ги използвате като акцент в по-малка стая. Всяка декоративна панел с животински мотив е уникална и придава индивидуален стил на всяко помещение.

Нашите декоративни панели за стени с животни са изключително подходящи за хора, които обичат животните и искат да добавят някои от техните любими животински мотиви в своя дом или офис. Те могат да бъдат подарък за всеки, който обича животните и желае да придаде уют и индивидуалност на своето пространство. Нашите декоративни панели за стени с животни са подходящи за всички възрасти, от деца до възрастни, и са перфектен начин да се изрази любовта към животните.

При избора на декоративните панели за стени с животински мотиви от Art Gift можете да бъдете уверени, че ще получите висококачествен продукт, който ще привлича вниманието на всички. Нашите декоративни панели за стени с животни предлагат различни размери и цветове, за да съответстват на вашите индивидуални предпочитания и стил.