• Подкатегории
  • покажи повече
 • Предназначение
 • Цвят на панела
  • покажи повече
 • Тема на панела
  • покажи повече
 • Цена
  •   -   лв

Природа

Декоративните пана със страхотен пейзаж на природа, са чудесно решение за освежаване на интериора в дома ви. Богат избор на интересни и изключително красиви природни пейзажи. 
Паната за стена са модерни, в няколко форми /от 3 или 5 части/,с възможност за избор на различни размери /малки, средни и големи/.
 

Природа

Защо да изберете декоративно пано с природа? 

Декоративните пана за стена с природа са едно чудесно решение да разкрасите стената в дома си. 
В тази категория ще откриете богат избор от прекрасни природни пейзажи - планини, реки, езера, морета, океани, водопади, изгреви, залези и др.
Декоративното пано с природа ще краси страхотно стената ви, като създава усещане за уют и топлина. Подходящо е за всекидневна, хол, спалня или офиса ви.
Забележителни, традиционни или нестандартни, природните пана са подходящи и за подарък на ваш близък за новия дом. Ако не намерите изображението което търсите, то може да се изработи пано за стена със снимка по ваша идея. 

От какво се изработват и как се монтират декоративните пана? 

Декоративните панели се изработват в България, като има възможност да бъдат напечатани на различни по дебелина и вид материали /PVC плоскост или акрилно стъкло/. Изработени са от висококачествени материали, с опция за избор на размери. Стандартно паната за стена се състоят от 3 и от 5 части, и вие имате възможност за избор на форма. 
Предлагаме голямо разнообразие от размери /малки, средни, големи и много големи/ и различни форми /от 3 или 5 части/. Декоративните панели за стена са лепящите пана, които се монтират лесно посредством двойнозалепваща лента. 

Ако търсите начин да освежите интериора на вашия дом или офис, то декоративните панели за стена с мотиви от природа са перфектния избор за вас. На сайта Art Gift може да откриете голямо разнообразие от такива панели, които са идеален начин да придадете на стените си живот и красота.

Декоративните панели за стена с мотиви от природа са изработени от висококачествени материали, които не само осигуряват дълготрайност на продукта, но и гарантират неговото красиво и естетично излъчване. Те са изработени от PVC или MDF материали, които са изключително здрави и устойчиви на надраскване и износване.

Мотивите на декоративните панели за стена са много разнообразни и включват сцени от гори, планини, морета, залези и други природни красоти. Това прави тези панели подходящи за всяка стая в дома или офиса - от спалнята до кабинета, от хола до банята. Можете да изберете панел, който да се съчетава перфектно с интериора и да му придаде неповторима атмосфера.

Декоративните панели за стена с мотиви от природа не само са красиви, но и функционални. Те могат да скрият дефекти на стените, да допълнят красотата на вече красива стена или да създадат фокална точка във всяка стая. Те могат да бъдат използвани както за домашно, така и за професионално декориране на интериори, включително за хотели, ресторанти и други обществени места.

Всички декоративни панели за стена от Art Gift са лесни за монтиране и демонтиране, като не изискват специални умения или инструменти. Те са идеалният начин да обновите вашата стена без големи разходи или без да поставяте тежест на стената. Просто изберете подходящия мотив и го монтирайте. 

Всеки човек има нужда от природата, но не винаги има възможност да отиде в планината или на морето. Затова декоративните панели за стена с мотиви на природата от Art Gift са идеалният начин да внесете тази приятна атмосфера в дома си.

Панелите са изработени от висококачествени материали, които гарантират дълготрайност и устойчивост на цветовете. Изображенията са напечатани с UV печат, който осигурява по-добра защита на панелите от увреждания, избледняване и обезцветяване.

В Art Gift можете да намерите декоративни панели за стена с мотиви на различни природни красоти - от планини, морета и езера, до гори и полета. Всеки от тези мотиви може да внесе усещане за спокойствие и уют във вашето пространство.

Ако търсите нещо специално, можете да изберете персонализирана декоративна панел за стена с мотив на вашата любима природна красота. Изображението може да бъде напечатано в различни размери, което ви позволява да го адаптирате към размерите на вашата стена.

Декоративните панели за стена с мотиви на природата са подходящи за всяко помещение - от хола до спалнята и кухнята. Те са чудесен начин да промените визията на едно помещение, да го направите по-живописно и да му придадете по-добро настроение.

Ние в Art Gift сме убедени, че декоративните панели за стена с мотиви на природата ще внесат уют и спокойствие във вашето домашно пространство. Не пропускайте възможността да направите дома си по-приятен и красив с нашите уникални декоративни панели за стена.