• Подкатегории
    • покажи повече
  • Предназначение
  • Цвят на панела
    • покажи повече
  • Тема на панела
  • Цена
    •   -   лв

Цветя

Декоративно пано или панел от цветя е красиво допълнение към интериора във вашия дом. Едно пано с разкошни цветя ще внесе свежест в дома ви и ще разкраси стената.
Оставете едно страхотно усещане за хармония с декоративен панел - пано за стена с цветя. 

Цветя

Желаете ли модерен и различен дом ?

Направите своя дом - модерен, различен и цветен с нашите декоративни панели за стена с цветя. 
Поставяйки пано с цветя на стената си, ще освежите и създадете едно прекрасно усещане за хармония, уют и топлина. С това декоративно пано с цветя ще създадете невероятна атмосфера със всеки дом и помещение. Те са страхотна декорация, подходяща всеки вкус.
Според свободното пространство, с което разполагате може да поставите голямо или малко изображение и да изберете подходяща форма. За хола или всекидневната чудесен избор са декоративните панели с цветя. 
Паната за стена са подходящи и за подарък, които със сигурност ще усмихне всеки получател. Изключително разнообразие от модели пана с цветя и растения - слънчогледи, рози, лалета и др.

От какво са изработени декоративните пана за стена с цветя? 

Декоративните пана са изработени от висококачествени материали, с възможност за избор на размери, форми и избор на различни по дебелина и вид материали.
С висококачествен печат, ярки и наситени цветове. Имате възможност за избор на форми /от три или пет части/ и различни размери /малки, средни и големи размери/.
Декоративните панели за стена се изработват във Варна, България - персонално за вас. След направите поръчка, тя се изработва специално за вас. Поради тази причина срока за изработка е около 5 работни дни, след потвърдена поръчка. В случай на непредвидени обстоятелства, които налагат удължаването на срока, клиента ще бъде информиран своевременно.

Декоративните панели за стена с цветя са чудесен начин да промените облика на дома си и да добавите малко природа и свежест в интериора. Те могат да бъдат изработени от различни материали като метал, дърво, стъкло и други и са украсени с живописни цветя и растения.

Цветята в интериора са една от най-популярните тенденции в дизайна на дома, тъй като те придават живот и свежест на всяко помещение. Декоративните панели за стена с цветя могат да бъдат избрани в различни размери и форми, което ги прави подходящи за всяко помещение.

Те могат да бъдат разположени в дневната, спалнята, хола, кухнята или коридора и да служат като красив акцент към интериора. Това е перфектният начин да промените атмосферата на дадено помещение и да създадете уютна и релаксираща обстановка.

Декоративните панели за стена с цветя могат да бъдат изработени от различни материали като метал, стъкло, дърво и други. Те могат да бъдат украсени с живописни цветя и растения, като могат да се избират в различни цветове и форми. Това дава възможност за персонализация на всяка панела и придава уникален характер на интериора.

Декоративните панели за стена с цветя могат да бъдат монтирани на стената с помощта на куки, като създават ефект на картина. Те могат да бъдат съчетавани с други декоративни елементи като растения, снимки и рамки, за да се постигне съвършената комбинация.

Тези панели са идеален подарък за всеки, който обича цветята и природата. Те могат да бъдат подарени за различни поводи като рожден ден, имен ден, Коледа или Нова година. Те са подходящи за всеки, който обича да променя интериора на дома, като придава на стените си свежест и красота. Освен това, декоративните панели за стена с цветя са перфектният начин да добавите природата в дома си без да пренасяте реални растения.

В магазина ни можете да намерите голямо разнообразие от декоративни панели за стена с цветя - от единични панели с изображения на различни цветя, до комплекти от повече панели, които могат да бъдат поставени заедно, за да създадат една цялостна картинка.

Изображенията на цветята са изключително живописни и реалистични, като придават реалност на всяко пространство. От макове до рози, от лилии до хризантеми, в нашия магазин има изображения на най-разнообразни видове цветя.

Панелите са направени от висококачествени материали, които гарантират дълготрайността на продукта. Те са изработени от PVC, което ги прави устойчиви на вода и влага. Това ги прави подходящи за употреба във всякакви помещения, включително и в бани и кухни.

Освен като украса за стените в дома, декоративните панели с цветя са подходящи и за бизнес пространства - кабинети, лобита, рецепции и други. Те ще придадат на пространството уют и топлина и ще направят посетителите си да се чувстват по-спокойни и релаксирани.

Всеки продукт в нашия магазин е създаден с мисъл за клиента. Затова, ако търсите нещо конкретно, можете да използвате филтрите на сайта, за да откриете точно това, което ви интересува. Ако имате нужда от помощ при избора на подходяща декоративна панела, нашият екип от професионалисти е на разположение да ви помогне със своя опит и знания.