Декоративен винил за Първи рожден ден на момиче - Мечо

Продуктов код babyms8
5.00
794
Декоративен винил за рожден ден на момиченце - размер 100x100 см.
*Изработва се с името на вашето детенце.
 
5 поръчки за последните 8 часа
Желано име
Безплатно
Цена:
42 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
8 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Йорданка Василева

art-gift те са топа, каквото е поръчано това е и получено, на приемлива цена

Симона Георгиева

Точни и коректни /качество,обслужване и комуникация и всичко/!! За 6-та година поръчвам!

Мими Любен Петрови

Приятели, препоръчвам ви да ползвате Персонални подаръци Art-Gift! Много съм доволна. Това което поръчате това получавате, коректни и учтиви.

Валентина

В действителност е много по хубав отколкото на снимката. Бързо изпълнение, безпроблемна поръчка, абсолютно точни размери, лесно залепяне. Много съм доволна.

Emiliya Kikarina

Много съм щастлива, че избрах да пазарувам от вас. Мило и точно отношение, изключителна коректност в комуникацията, впечатляваща експедитивност. А ключодържателя е просто прекрасен. Перфектна сделка. Оставам с много симпатия и уважение. До скоро! ❤️❤️❤️❤️

Здравка Иванова

Бърза и професионална изработка! Благодаря Ви за радостта, с която ни дарихте!

Мирена Тодорова

Календарите вече са при нас! Чудесна изработка! Получихме и подаръци, за което Ви благодарим!

Лидия Минчева

Коректно обслужване и прекрасни календари! Много благодаря!

Pupe To

Бързи и коректни! Доволна съм.

Татяна Добрева

Благодаря Ви за бързото изпълнение на поръчката. Календарите са страхотни и подаръците също.
Допълнителна информация

Какво представлява декоративният винил за Първи рожден ден на момиче - Мечо?

Декоративният винил за украса на детски рожден ден на момиченце е идеалното допълнение към празничното настроение. Този винил е с размери 100 на 100 см и е специално проектиран с много нежни и игриви елементи, които придават магия и вълнение на всяко момче.

Цветовата схема на винила е в светло лилави и кафяви тонове, които са меки и приятни за окото. Винилът е украсен с множество светло лилави листенца, които придават усещане за пролетна атмосфера и вълшебство. Освен това, на винила има изобразена бебешка количка, която създава усещане за нежност и удоволствие.

Други елементи на винила включват балони, които придават радост и празничност на обстановката. Панделки са изобразени със своите ярки и жизнени цветове, които се допълват перфектно с останалите декоративни елементи. И най-важното, винилът включва и плюшено мече, което създава усещане за топлина, уют и безгрижие.

Този декоративен винил е перфектен за създаване на фон за снимки на детския рожден ден. Той ще добави много цвят и настроение във всеки кадър, като ще предизвика усмивки и радостни спомени. Разполагайки го на стена или арка този винил ще създаде прекрасна атмосфера, в която децата ще могат да се забавляват и да запечатат незабравими моменти от празника си.

В общи линии, този декоративен винил е перфектен избор за украса на детски рожден ден на момиченце. Съчетавайки светло лилави листенца, бебешка количка, балони, панделки и плюшено мече, той създава магическа и забавна обстановка, която ще направи празника незабравим за всички присъстващи.

Какъв е срокът за изработка?

Срокът за изработка на виниловия декор е между 1 и 5 работни дни.
Цена:
42 00 лв