Метална запалка - на тати, Благодаря

Продуктов код ZML-11
5.00
794

Метална запалка – на тати, Благодаря
Текста може да се промени по ваше желание /допълнително се таксува/.
* Запалката не е предварително заредена, ако желаете да закупите допълителен флакон с бензин, изберете от падащото меню.
* Възможно е гравиране на гърба.
* Ако желаете двустранно гравиране , моля да се свържете с наш оператор, за преизчисляване на цената.

4 поръчки за последните 2 часа
Опция бензин
Промяна в текста
Желана промяна
Цена:
21 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
8 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Milena Taneva

Много съм доволна от крайният резултат на моята поръчка. Благодаря ви!

Зорница Максимова

Прекрасни персонални подаръци!СТРАХОТНИ сте! -

Вероника Тодорова

Поръчката вече е при нас Детските календари са страхотни, както и подаръците, които получихме към тях. Благодаря за отзивчивото и коректно обслужване! Успешна и ползотворна година!

Виолета Петкова

Календарите, които поръчах са с отлично качество и бърза изработка. Картината върху канава се е получила чудесно!

Веси Н.

Точни,коректни и любезен персонал❤ Очарована съм от резултата календарите са прекрасни и с бърза доставка

Rosi Atanasova

Страхотни!! Благодаря още веднъж за подаръците Миналата година си бях поръчала от вас календарите и както миналата, така и тази година съм много доволна

Анита Димитрова

За втора поредна година поръчах от календарите,и съм доволна.Препоръчвам.

Ели Илиева

Перфектно качество! За поредна година съм предоволна!!!

Памела Атанасова

Страхотни календари,препоръчвам

Hristo Hristev

Благодаря за календарите и подаръците! Страхотни са.
Допълнителна информация

Забележка: Запалката не е предварително заредена, ако желаете да закупите допълителен флакон с бензин, изберете от падащото меню.

Какво представлява Метална запалка - на тати, Благодаря ?

Металната бензинова запалка "На тати благодаря" е не само красив и стилен подарък, но и израз на вашата искрена благодарност и обич към вашия баща. Този изключително мил жест носи в себе си нежно послание, което ще напомня на вашия баща колко много го обичате и цените всичко, което той е направил за вас.

Запалката е изработена от висококачествен метал и предлага възможност за персонализация с гравиране на гърба. Този уникален детайл я прави още по-специална и подходяща за всеки повод - подарък за рожден ден, подарък за имен ден, подарък за юбилей или просто като израз на признателност и обич.

Тази метална запалка е създадена за дългосрочна употреба и се зарежда с бензин, който я прави изключително надеждна и практична. Тя е вдъхновена от класически дизайн от 30-те години и е известна със своята устойчивост на вятър. Нейният специален дизайн и разпределение на горивото позволяват да запалва в най-лошите метеорологични условия, а пламъкът й е трудно изгасяем.

За да изгасите запалката, просто затворете капачето, което спира притока на кислород към пламъка. Този момент на затваряне също придава на запалката характерния "клик", който я прави лесна за разпознаване и добавя към нейния шарм.

С металната бензинова запалка "На тати благодаря" дарявате не само предмет, а и част от вашето сърце и признателност. Това е подарък, който няма да остане незабелязан и ще напомни на вашия баща колко много значи за вас.

За кого е подходяща Метална запалка - на тати, Благодаря ?

Металната бензинова запалка "На тати благодаря" е подходящ подарък за всички бащи, които заслужават специално внимание и признание. Този стилен и персонализиран аксесоар е идеален за всеки, който цени красивите и функционални предмети. Бащите, които обичат практични и надеждни инструменти, ще го оценят особено. Независимо дали става въпрос за рожден ден, имен ден, юбилей или просто като жест на признателност и обич, тази запалка носи специалното послание "На тати благодаря" и със сигурност ще разтърси сърцето на всеки баща.

Защо да поръчате от нас? 

Ние изработваме всяка ваша поръчка с много любов и внимание в детайла. Знаем колко важен може да бъде един подарък и с колко много емоции може да бъде зареден. За това и ние влагаме изключително много позитивна енергия, за да може да заредим вашия подарък с нея и да го направим още по-специален.

Цена:
21 00 лв