• Подкатегории
  • покажи повече
 • Цвят
 • Тема на бодито
 • Повод
 • Пол
 • Подарък за
  • покажи повече
 • Цена
  •   -   лв

Подарък за Баба Марта

Подарък за Баба Марта

Ах, бабо, бабо! Винаги насреща с грижи, с нещо вкусно, с нещо топло, с нещо за разказване в годините назад. Колко е незаменима баба всеки от нас знае и всеки от нас трябва да радва своята честичко, ей така, дори без повод.

Обичаме да правим подаръци, особено на онези най-незаменими хора. Онези хора, без които нямаше да сме това, което сме сега и няма да стигне времето да се отблагодарим цял един живот. 

Баба винаги ще си заслужава всяко усилие, жест и внимание, което й даваме. С повод или без - винаги трябва добре да се постараем да й усмихнем сърцето. 
Дори да няма конкретна причина, поради която да се подготвим с изненада и подарък за баба, още по-топли чувства ще породим ако го направим напълно импулсивно и неочаквано.
Подготвили сме ви не една и две идеи, с които можете да сте оригинални и да направите индивидуален подарък с ваши пожелания, имена, снимки, дати - каквото ви дойде отвътре.
Дамските елегантни портмонета от ArtGift никога не излизат от мода и предоставят още една нотка стилна визия и женственост у дамата. Издръжливи материи и ефектни модели, които ще лишат баба от нуждата да обновява портмонетата си често. Тя вече ще има най-подходящото за нея. Бъдете смели в избора и не се колебайте да я зарадвате с този подарък, който на мига ще й влезе в употреба. 

Една предпочитана идея заради забавния дух, който носи - дървен сувенир с текст по избор като пожелание. Подарък, който баба ще постави на видно място, сигурни сме.
Продължаваме с креативните идеи за подарък на баба с възглавнички с персонализирани надписи, снимки и каквото искате да покажете или кажете. Много мил подарък, с който можете да я зарадвате, било то със снимка на детето й или някой интерес или хоби, към които има влечение. Бъдете сигурни, че подобен тип декоративна възглавничка определено ще намери своето място за украшение от интериора на хола или спалнята. 

Детските дрешки, които са с възможност да напишем послание за баба или някакви инициали и нещо свързващо с радостта, че има внуче – челна позиция за подаръци за баба. Знаем каква емоция е за всяка жена моментът, в който стане баба – уникално и неописуемо. Подсилете го с персонализиран подарък и я направете още по-горда. ArtGift ви очаква със помощ за всяка оригинална идея, която ви е дошла наум.

Продължаваме за дамите, които обичат да записват мисли, рецепти, бележки, дати, планове - всичко, което ги вълнува и предпочитат да не е в телефона. Елегантни и стилни бележници с разнообразни визии, за да може да отиват на стила на всяка жена. Вариантът с корково покритие и лен носи със себе си изтънченост и нежна визия, което, вярваме, ще пасне на определена дама, която така или иначе го носи в себе си. 

Бележникът с корици от памучно платно и естествени сламени влакна пък е необичаен и нехарактерен стил за бележник, но сме убедени, че не всяка около вашата баба ще има такъв, така че е достатъчен повод да я изненадате. 

От страна на дете на майка си пък, което я радва с новина за предстоящо внуче можете да сте  много оригинални и дори да й съобщите по забавен начин чрез подарък за баба. Знаем, че ще остане вечен спомен у нея този незабравим момент, който ще й подарите.
Наистина богато и разнообразно наличие на подаръци, които ще ви помогнат да бъдете оригинални с повод и без за незаменимата си и скъпа баба. Всички знаем как би стоплило сърцето й всеки малък жест. Направете го с ArtGift!