Метална запалка - Георги е титла

Продуктов код ZML-05
5.00
794

Метална бензинова запалка – Георги е титла
Текста може да се промени по ваше желание /допълнително се таксува/.
* Запалката не е предварително заредена, ако желаете да закупите допълителен флакон с бензин, изберете от падащото меню.
* Възможно е гравиране на гърба.
* Ако желаете двустранно гравиране , моля да се свържете с наш оператор, за преизчисляване на цената.

2 поръчки за последните 16 часа
Опция бензин
Промяна в текста
Желана промяна
Цена:
21 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
13 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Михаела Петрова

Получих едни прекрасни календари с подаръци и чудесно качество, въпреки че снимките не са професионални. Благодаря ви! Препоръчвам с две ръце!

Евгени П.

Уникални са. Силно препоръчвам

Ивана Илиева

Благодаря!Много съм доволна! Бързо, лесно и качествено обслужване! Препоръчвам!

Борислава Маркова

Много благодаря за бързото изработване на календарите и тази година, както и за подаръците към тях. Отново са страхотни и качествени. Бъдете все така добри в работата и коректни към нас клиентите и ни радвайте още повече с всяка изминала година!

Бистра Николова

Голямо разнообразие от детски календари. Получихме нашите заедно с подаръците и много ги харесахме. Пак ще ползваме услугите ви. Благодарим! -

Dilyana Georgieva - Paunova

за поредна година се убеждавам, че това са най- коректната фирма. Експресно и любезно обслужване, изключително качество и много добри цени ! Благодаря ви ! Продължавайте да бъдете все толкова безупречни ! :)

Katya Choban

Страхотни календари! Доволна съм . Благодаря ви!

Милена Сашова

Коректни и отзивчиви!!!!!

Spasi Mitova

Здравейте!Днес получихме страхотните календари!Благодарим ви много,както и за подаръците към тях!

Buyki Bub

Благодаря!Супер бързи и точни.
Допълнителна информация

Забележка: Запалката не е предварително заредена, ако желаете да закупите допълителен флакон с бензин, изберете от падащото меню.

Какво представлява Метална запалка - Георги е титла ?

Тази метална бензинова запалка представлява един красив и мил подарък, който може да зарадва вашия приятел, любим човек или някои специален в живота ви. С нея съчетавате елегантността на дизайна със значимостта на гравирането, което я прави истинско произведение на изкуството. Този подарък е подходящ както за подарък за имен ден, подарък за рожден ден или просто като жест на приятелство и обич.

Металната запалка е създадена с мисъл за дългосрочна употреба и се зарежда с бензин. Тя запазва духа на класическите запалки от 30-те години, които станаха известни сред хората, благодарение на своята надеждност. Те се наричат "устойчиви на вятър", защото са способни да запалят и в най-лоши условия, благодарение на специалния си дизайн и разпределението на горивото. Този дизайн прави пламъка трудно гасим.

За гасене на запалката просто затворете капачето, което спира притока на кислород към пламъка. Тази функционалност прави запалката удобна и безопасна за използване.

Тази запалка с фитил е не само практичен аксесоар, но и символ на стил и класа. Тя е идеален подарък за мъж, подарък за баща, дядо, подарък за приятел и всеки, който цени елегантните и полезни подаръци. С тази запалка, вашият жест на внимание и грижа няма да остане незабелязан и ще се запази в паметта на този, който я получи.

За кого е подходяща Метална запалка - Георги е титла ?

Тази метална бензинова запалка е подходяща за всеки, който цени елегантни и функционални подаръци. Тя е идеален подарък за мъже и жени, независимо от възрастта, като предлага комбинация от стил и практичност. За мъжете, тя може да бъде перфектен аксесоар за ежедневна употреба или стилен подарък за баща, дядо, вуйчо или приятел. За жените, тази запалка може да бъде израз на изисканост и уникален аксесоар, който се вписва в тяхната ежедневна рутина. Все още е подходяща за специални поводи като имен ден или рожден ден, правейки ги още по-значими.

Защо да поръчате от нас? 

Ние изработваме всяка ваша поръчка с много любов и внимание в детайла. Знаем колко важен може да бъде един подарък и с колко много емоции може да бъде зареден. За това и ние влагаме изключително много позитивна енергия, за да може да заредим вашия подарък с нея и да го направим още по-специален.

Цена:
21 00 лв