Метална запалка - На нашата дъщеря

Продуктов код Z51
5.00
794

Метална запалка – На нашата дъщеря
Текста може да се промени по ваше желание /допълнително се таксува/.
* Запалката не е предварително заредена, ако желаете да закупите допълителен флакон с бензин, изберете от падащото меню.
* Възможно е гравиране на гърба.
* Ако желаете двустранно гравиране , моля да се свържете с наш оператор, за преизчисляване на цената.

4 поръчки за последните 21 часа
Опция бензин
Промяна в текста
Желана промяна
Цена:
21 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
10 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Диляна Манева

Бързи и много коректни- препоръчвам

Silviq Petrova

Много благодарим за бързата и страхотна изработка на календарите и подаръците.

Didi Uzunova

Страхотна изработка и коректно отношение!!!

Monika Panteleeva

Много съм доволна! Благодаря Ви!

Desislava Koleva

Бърза и качествена изработка и доставка, Благодаря Ви!

Татяна Минчева

Бързо и коректно обслужване! Няколко пъти поръчвам от календарите ви и смятам да продължа да го правя и за напред! Благодаря ви!

Harika Hayredin

Изключително съм доволна! Благодаря!

Лиляна Делиганева

❣️❣️❣️❣️Страхотни❣️❣️❣️❣️

Evdokia Georgieva

Благодаря за календарите уникални са

Denitsa Televa

Благодаря за прекрасните календари и чаши!!!Много бързо изпълнение на поръчката!Изработката е наистина на ниво(бях скептична понеже е от сайт),но наистина останах очарована!Ще поръчвам отново и отново...
Допълнителна информация

Забележка: Запалката не е предварително заредена, ако желаете да закупите допълителен флакон с бензин, изберете от падащото меню.

Какво представлява Метална бензинова запалка - На нашата дъщеря ?

Тази метална бензинова запалка, е един чудесен и стилен подарък, който ще зарадва вашата дъщеря при всякакъв повод. Независимо дали търсите подарък за рожден ден, подарък за имен ден или просто желаете да изразите своята нежност към нея без конкретен повод, тази запалка е перфектният избор.

Тя предлага възможност за персонализация, като можете да изберете гравиране на гърба й. Това прави подаръка още по-особен и личен, като добавя допълнително значение към него.

Запалката е не само красив аксесоар, но и практичен инструмент за всекидневна употреба. Тя е изработена с високо качество и е предназначена за дългосрочна употреба. Зарежда се с бензин, който позволява на пламъка да гори стабилно и устойчиво.

Този вид запалки са създадени през 30-те години и станаха известни със своята надеждност и устойчивост на вятър. Техният специален дизайн и разпределение на горивото гарантират, че те могат да запалят дори и в най-лошите климатични условия, а пламъкът им е трудно да се угаси.

За да изгаснете запалката, просто затворете капачето, което спира притока на кислород към пламъка. Това е ефективният начин да я угаснете и съхранявате.

За кого е подходяща Метална бензинова запалка - На нашата дъщеря ?

Тази метална бензинова запалка е подходяща за всеки, който цени елегантност, стил и практичност. Тя е идеален подарък за дъщери, защото излъчва нежност и внимание. Освен това, тя е подходяща и за всички, които ценят качествено изработени продукти. Този аксесоар е универсален и може да бъде подарен по всякакъв повод - рожден ден, имен ден, юбилей или дори без повод, за да изразите своите чувства и благодарност. Тя е подходяща както за млади хора, така и за по-възрастни, като излъчва стил и елегантност, които се вписват във всяка възрастова група.

Защо да поръчате от нас? 

Ние изработваме всяка ваша поръчка с много любов и внимание в детайла. Знаем колко важен може да бъде един подарък и с колко много емоции може да бъде зареден. За това и ние влагаме изключително много позитивна енергия, за да може да заредим вашия подарък с нея и да го направим още по-специален.

Цена:
21 00 лв