Коледни предизвикателства за баница | Подаръци

Коледни предизвикателства

Продуктов код gift-23
Колекция Art Gift Decor
5.00
794
Една различна и емоционална Коледа с 10 персонално изработени коледни предизвикателства, които да "скриете" във вашата баница или да ги използвате спрямо вашите идеи :). Всяко едно предизвикателство е с различен дизайн и интересно оформено послание.
2 поръчки за последните 16 часа
Цена:
10 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
6 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Nadejda Karcheva

Страхотна изработка. Експресно обслужване❤️

Евгени П.

Уникални са. Силно препоръчвам

PeTia Geneva

за втора година взимаме календари страхотни ! Бърза и точни при изпълнение на поръчката!

Ивалена Вълчева

Много любезни, обясняват до точност, за да няма недоразумение.

Christina Stoyanova

Много коректни и бързи. Спечелено доверие благодарение на качествено изпълнени поръчки от няколко години насам!

Margarita Paunova

Календарите са страхотни.Благодаря.

Jivka Dineva

Много професионално отношение от приемането до изпълнението на поръчката. Благодарности,че направихте коледната ми изненада възможна!

Ирена Гоневска

Календарите ми са страхотни! Много ви благодаря за бързината и за качеството! За 3 та година си поръчвам от вас и оставам доволна! Весели празници на целият ви екип!

Петя Василева

Много сме доволни,календарите и магнитчето са чудесни...подаръците също.Прекрасно отношение,коректност и бързина! Благодарим ви!!!

Teodora Licheva

Не препоръчвам да използвате услугите им...! След потвърждение на поръчката и запитване от моя страна, дали правилно съм оразмерила снимките, те потвърдих, че всичко е наред. Получих джобни календари с отрязана горна част от снимката, т.е. косата на детето. За последен път използвам услугите им.
Допълнителна информация
Коледни предизвикателства представляват забавен начин да превърнете тазгодишната Коледа или Нова година в незабравимо събитие. В традиционния дух на българските обичаи, тези предизвикателства събират семейството и приятели пред масата, за да създадат нови спомени и да се забавляват. Включете се в една различна Коледа, където състезанията за най-вкусната баница и най-креативното начинание могат да бъдат вълнуващи и сплотяващи. Всичко, от приготвянето на традиционните ястия до игрите и забавленията, е направено за да направи Коледа не само вкусна, но и забавна и неповторима за всички участници. Нека тази година създадем различна Коледа - вълнуваща, сплотена и заредена с усмивки.
Размер на предизвикателствата - 5х5 см
Напечатани върху гланцирана 130 грамова хартия.
Цена:
10 00 лв